Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Полезни съвети за залози на бокс в "Палмс бет"
Автор: Екип Varna24.bg 10:04 / 10.04.2021Коментари (0)1992
©
Боксът е доста популярен спорт, които натрупа милиони последователи по целия свят. През последните годни пък, добрите успехи на братя Пулеви неимоверно повишиха интереса към този спорт в България. Въпреки, че Палмс бет предлага всички заплетени срещи в своите тиражи, много хазартни фенове пропускат тези мачове, тъй като не са запознати със спецификите на боксовите битки.

Въпреки, че е много по-лесно да изберете краен победител във футболни и баскетболни мачове, боксовите събития предлагат доста високи коефициенти и залози със страхотна стойност, които не бива да се отписват от запалените хазартни потребители.

Как да спечелим от залози на бокс?

За да бъдете успешни в боксовите залози е добре да следвате някаква принципна схема. Ето няколко съвети с които може да си помогнете при изграждането на вашия план.

Проучете всичко за спорта и не забравяйте да проверите за бонуси

Първото нещо, което трябва да предприемете, когато залагате на нов за вас спорт, е да разучите възможно най-много компоненти от играта. Намерете специализираните сайтове, запознайте се с историческите показатели на съперниците. Ако се наложи, припомнете си какви са правилата. Също така, не забравяйте, че боксът е част от стандартните спортни залози и може да се възползвате от различните промо оферти, които присъстват в повечето букита.

Също така обаче, бойните спортове са по-нишови и някои сайтове, като Палмс бет нампример пускат специални бонуси, насочени към най-големите мачове. Не пропускайте да се възползвате от възможно най-много бонус предложения, който ще добавят допълнителна стойност към вече депозираните средства.

Внимавайте с избора на боксьор

След като знаете всичко нужно за спорта, както и за евентуалното събитие, е време да изберете своя фаворит.

Към този момент, конкуренцията в тежка категория е повече от ожесточена, а най-добрите в света са основно европейските боксьори. Като най-добри на планетата можем да отличим британците Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Естествено, колкото по-голяма е разликата в класите, толкова по-малък ще бъде предложения от букмейкърите коефициент.

Освен двамата англичани, доста актуални са и Кубрат Пулев и Анди Руис. Всъщност, това са последните съпернице на Джошуа за титлите в тежка категория. Фюри пък ще бъде следващия му съперник.

Хубавото в бокса е, че всяка организация води ранглиста, от която може да се ориентирате. В сайтове за залози като на Палмс бет също, може да откриете пълна информация за класирането, предишните срещи, физически показатели, последни новини и т.н. около топ 100 от най-силните боксьори в света.

Внимавайте със състезатели, който не са излизали на ринга за дълги периоди от време. Също така, статистиката за победи и загуби може лесно да ви заблуди, ако боксьорът се е бил основно с противници от по-ниска класа.

Спазвайте дисциплина

Никога не залагайте повече, отколкото може да си позволите. Мениджмънта на банката е най-важното умение на успешния типсър, а залозите на бокс не правят изключение. Ако все още сте от хората, които залагат хаотично и без предварителен план, задължително потърсете различни формули за управление на бюджета, които могат да ви направят успешен играч в дългосрочен план.

Придържайте се към простите пазари

Що се отнася до залози на бокс, повечето хазартни оператори разработват специфични пазари. Не е нужно да ви обясняваме, че всеки тип залог е различен и се изисква различен анализ. Разбира се, някои са доста по-сложни и не се препоръчват за новаци.

Ако все още нямате много опит с този спорт, по-добре заложете на някои от обикновените пазари.

Преди да направите своя първи залог на бокс, проверете всички предстоящи турнири и гала вечери. Въпреки, че се организират стотици различни битки всеки месец, не всички заслужават вашето внимание. Колкото по-неизвестни са участниците, толкова по-голям е шансът да се натъкнете на недобронамерени организатори.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: