Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Помните ли фолк певицата Сани? Вижте с какво се занимава сега
Автор: Екип Varna24.bg 15:40 / 11.04.2022Коментари (0)1021
©
Популярната в близкото минало попфолк звезда Сани, която взриви фолккласациите преди 20-ина години с тоталния си хит "Ах, банана“, в днешни дни е много променена и е сериозна млада дама - магистър по икономика, която от 15 години е маркетинг експерт на "Летище София“.

Някогашната чалга фурия отделя цялото си свободно време на дъщеря си Деа, която през април ще стане на 12 г. Това обаче в никакъв случай не пречи на Сани да си спомня с умиление своите детски години, през които се е била посветила на различни увлечения. Още като ученичка тя събира марки, както и повечето й връстници. Разменят си ги по съседски и в училище, а всяко ходене до пощенския клон за поредната "доза“ попълнение е истинско събитие.

Оттогава в родния Кюстендил при родителите си тя още пази няколко албума, в които грижливо са подредени по серии. За певицата особено ценни са миговете на спомени от това детско увлечение, свързани с усещането приятната емоция. Като всички момиченца не я подминало и сбирането на салфетки, а също и картинки от дъвки, като най-ценни били онези от "Кореком“.

Когато заедно с приятелката си и колежка Ина ("Зелено, зелено“) се местят да живеят в София, вече подписали продуцентските си договори с "Ара“, Сани постепенно започва да носи една по една, през годините, картини, рисувани от баща й, художника Петьр Панов. "Едно от първите неща, които сложих на стената още в първия апартамент, който наех самостоятелно, беше негов акварел.“ Сега в просторното й жилище могат да бъдат видени доста негови творби, включително дърворезби.

"Татко вече е възрастен и не рисува, но ми е подарил много негови неща, които обожавам! Закачени са из целия ми апартамент, някои са прибрани и предстои да бъдат рамкирани, а след това да им намеря подобаващо място... Общо са може би към тридесет“, уточнява с гордост.

Когато се ражда дъщеря й и поотрасва, момиченцето започва да събира "куклите чудовища“ (monster high). A Сани също ce увлича по тях и така двете - майка и дъщеря, заедно се радват на всяка нова придобивка от Призрачна Vandala Doubloons до двуглавата Мател от Големия страшен риф. "Те са грозни, но много ефектни. В колекцията имаме може би 20-ина, но дъщеря ми порасна и спря да се интересува от тях, а заедно с нейното увлечение отмина и моето“, признава тя.

Затова пък е интересна историята как са започнали да ги събират: "Една Коледа бяхме в Кюстендил и дъщеря ми се разболя от пневмония. Приеха ни в местната болница, а баща й идваше да я вижда от София и всеки път й носеше такава кукла. Това постави начало на колекцията“. Сега всички те са прибрани в шкаф под леглото заедно с други играчки на Деа.

От времената на фолкаджийската си слава Наталия, както е рожденото й име, пази някои спомени от обичта на многобройните си фенове плюшени играчки заедно със стотици картички. Всичко това е прибрано надлежно в дома й в Кюстендил заедно с музикалните й награди: "Не се връщам към тези неща, защото това вече е затворена страница за мен“. Тяхното място са заели други плюшени играчки тези на щерка й. "Подарявани са й и с повод, и без повод, но аз също много ги харесвам“, разказва ретро звездата. И издава, че особено си пада по много големите "плюшковци“, защото може да се гyшкат и да се използват вместо възглавници, пише "България Днес“.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: