Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Представителите на четири зодии ще се наложи да стиснат зъби за лошите новини, които ги очакват днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:33 / 05.10.2019Коментари (0)1870
©
Хороскоп за днес, 5 октомври

ОВЕН

В събота ще се наложи да вземете самостоятелно решение. Не се поддавайте на изкушението да прехвърлите отговорността на някой друг. В работата нямате нужда от никакви съвети, трябва по-тясно да общувате със семейството си, да му отделяте повече време.

ТЕЛЕЦ

Чака ви повишение на доходите и подобряване условията на работа. Ще се сбъднат най-съкровените ви желания. Събота е успешен ден, но не е лошо постигането на замислите ви да не бъде с цената на конфликти. В личния живот ви чакат радости, семейните могат да разчитат на трогателно внимание.

БЛИЗНАЦИ

Ако сегашните ви проекти се нуждаят от допълнителни вложения, не се колебайте и ги направете. Работата ви внимателно се наблюдава и е възможно да получите повишение. Необходимо е да овладявате нервите си, бъдете предпазливи и не доверявайте на никого плановете си. Имате шанс за уреждане на лични въпроси. Не си играйте с тези зодии! Те са изключително опасни, а гневът им е унищожителен!

РАК

Събота идва с интересни възможности от финансов и любовен характер. Преди да предприемете каквото и да било, потърсете изчерпателна информация и се въздържайте от избързване. Проблемите в дома, които досега само се трупаха, ще намерят успешно решение.

ЛЪВ

Ако се занимавате с търговия, ви очаква много благоприятен обрат на събитията. Предприемачите между вас могат да рискуват, тъй като успехът им е обезпечен. Възможно е да се сблъскате с някои проблеми на работното място, ще ги преодолеете с професионализъм и крайните резултати ще ви радват.

ДЕВА

Денят се свързва с много ангажименти, действайте предпазливо, за да си спестите допускане на грешки. Избягвайте конфронтации в работата, особено с по-висшестоящи. Разчитайте на приятелите си, ще бъдат готови да ви помогнат във всичко и ще се сближите към осъществяването на много ваши тайни надежди.

ВЕЗНИ

Събота е напрегнат за мнозина от вас, въпреки благоприятните предпоставки за успех. Интересите ви са насочени в материалната област, където за момента се наблюдават задръжки. Не са изключени и някои домашни проблеми или такива с недвижимо имущество, които дълго време сте отлагали.

СКОРПИОН

Ако вложите достатъчно усилия в ново начинание, успехът му е гарантиран. Ще получите много деликатно поръчение на работното си място. Бъдете предпазливи и не действайте прекалено открито и напористо, тъй като това може да наскърби чувствата на някой друг. Ще прекарате приятна вечер в обкръжението на приятели.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще получите повишение на заплатата, ако сте доказали способностите си. Ако се занимавате със собствен бизнес, ще ви се предостави възможност да подобрите финансовите си перспективи. Пътуващите с делова цел между Стрелец няма да съжаляват, тъй като денят вещае успешно завършване на ангажиментите ви. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

КОЗИРОГ

Твърде вероятно е повечето от вас да са потиснати и с лоши предчувствия, но състоянието им е неоправдано и ще имат повод да подобрят настроението си. Събота е много успешен за представителите на Козирог и ще изпълните безупречно програмата си. Особено ползотворен изглежда денят ви за бизнес контактите. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове. Тези зодии притежават изключително тежка енергия, пазете се от тях!

ВОДОЛЕЙ

Ако за днес сте планирали извънградско пътуване, не е изключено да се провали. Не съжалявайте, денят не е подходящ за развлечения. Задействайте се във финансовата област. Откриват се изгодни материални предизвикателства, но се препоръчва предпазливост. Избягвайте конфликти, стремете се към осведоменост.

РИБИ

Събота е доста напрегнат за Рибите, но от друга страна е и ползотворен. Действително не са изключени някои финансови неприятности, но става дума за нещо временно. Не сте лишени от шанс за придобивки.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: