Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Предупреждение към една зодия: Спрете да се ядосвате за глупости!
Автор: Екип Varna24.bg 08:46 / 02.08.2021Коментари (0)1222
©
Дневен хороскоп за 02.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Въпреки напрежението през деня резултатите от завършването на спешните задачи е неочаквано високо финансово възнаграждение, което ще получите през следващата седмица. Не бива инатливо да проваляте плановете на колегите си, заради отсъствието ви на важни обсъждания, които сте длъжни да посетите и да вземете участие с личното си мнение. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, ако сте семейни, скъпи жени. Ще срещнете трудности в общуването. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви партньор. 

ТЕЛЕЦ

Гледайте философски на неприятностите и проблемите и няма да изпадате в типичната за вас паника, когато се сблъскате с тях. Усещането за спокойствие ще ви възвърне позагубената увереност. Ще се справите с трудностите на работното си място, но с повече старание и без да създавате на напрежение. Сериозни проблеми в отношенията с любимия ви потискат. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори, ако сте семейни. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ви носи хармония в служебните отношения, която ви радва и ви помага да сте дейни. На работното място е спокойно, ако сами не си създадете напрежение. Не е изключено да спорите с ваш колега заради несъгласието ви с неговите идеи. Желанието ви точно днес да харчите пари води до сериозни финансови загуби. Избягвайте новите запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати, мили жени. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия. 

РАК

Забравете намерението си да вървите напред и да поставите началото на нови занимания. Бъдете внимателни, защото сте склонни да се заяждате. Не се впускайте в рисковани начинания дори и ако имате финансови затруднения.  На работното място не се поддавайте на необмислени предложения. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни не изневерявайте. 

ЛЪВ

Ще се ядосате на ваши близки, защото имат свои си планове. Няма как да ви попречат да отидете на работа, въпреки опитите им да ви натоварят със свои задължения. Не е желателно да пътувате, за да избегнете проблемите с пътната полиция. Деловите срещи отложете за следващата седмица. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си или интимен партньор и да отидете на ресторант или парти, дори и ако противоречи на вашите намерения. След като се приберете се отдайте на сексуални мигове. Ако сте уморени или без настроение, споделете това с половинката си.

ДЕВА

Предстои ви наситен е с неприятни емоции ден, заради капризите на ваши роднини. От една страна се налага да работите до късните часове на деня. От друга - да се занимавате с чужди проблеми. Във ваша полза е да се предпазвате от начинания и да не разчитате на работа в съдружие. Не критикувайте! Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимия си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе романтична вечеря, а след това обградете с обич партньора си, за да се отдадете на пълноценен секс. 

ВЕЗНИ

Хармонията около вас е заслужена награда заради всичко, което ви потискаше предишния ден. Успехът е с всички,  които осъществяват търговска дейност. Вечерта излезете на пазар със семейството си. Ще стабилизирате финансовото си състояние в следващите дни, ако днес обмислите и поставите началото на нови задачи. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознанства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. Семействата без деца може да създадат мечтаното дете.

СКОРПИОН

Подгответе се за изненадващо предложение, което ще повлияе сериозно на професионалната ви кариера. Във вашите ръце е успехът ви и шансът да разширите дейността на вашата фирма. Тези от вас, които са уговорили делово пътуване, могат да го осъществят с успех. Принадлежите  на любимия си изцяло. Променете поведението си, за да не отблъснете или да му дадете повод за ревност. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

СТРЕЛЕЦ

Пригответе се за неприятности, свързани с желанието ви да уговорите за този ден срещи с влиятелни и полезни ви хора. Ако се налага да изнасяте реални или виртуални лекции в следващите дни, днес се подгответе на спокойствие. Не ви съветвам да губите времето си в занимания, които не ви носят полза. Ако са свързани с имуществени проблеми, ще окажат влияние и върху личния живот. В личният ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си партньор. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.

КОЗИРОГ

Ще изживеете положителни промени, които и вие самите не очаквате. Съдбата ви помага да се справите със задачите си, които ви притискат със срок за изпълнение. Денят е идеален за пътувания. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако гледате реално за ставащото. Ваш колега ще ви окаже неоценима услуга. Проблемите в семейството ще ви депресират, ако не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори. 

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте ядосани и раздразнителни заради проблеми в личните отношения, които отнемат голяма част от времето ви до обед, което неочаквано е наситено с делови задачи и разговори. Не са изключени и проблеми с ваши делови партньори. Налага да се заемете с неприятни задължения и да взимате бързо решения. Предпазете се от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Създайте романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Бизнесмените да не уговарят срещи и да не провеждат разговори, свързани с предложение за съдружие, дори и ако са с приятели, на които имат доверие. Днес се отдайте на творческия си устрем. Ако сте хора на изкуството може да създадете впечатляващи картини, стихове, романи и да блеснете с вашата светлина в публичното пространство. Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознат партньор, дори и ако не сте семейни, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: