Преслава остана без приятелки в "Пайнер"!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
14:42 / 08.01.2019
5921
Запитана коя е най-добрата й приятелка в "Пайнер“, Преслава отговори категорично, че на тази позиция във фирмата стои единствено сестра й Ивелина.

На такова дередже е топ певицата. Всичките чалгагърли, които й се пишеха супер близки, с които дружеше, вече са на заден план.

Феновете са в потрес от последните признания на изпълнителката. "Нищо лошо няма човек да казва, че брат ти или сестра ти са ти най-близки. Кръвта вода не става. Ама чак пък да се пишете най-добри приятели… Ей това не мога да го разбера“, питат се почитатели, писа "България Днес".

Но отбелязват, че това всъщност е съвсем очаквано. От години насам Преслава слага все по-ситна цедка на дружките си и те намаляват от ден на ден. Един от последните "тихи“ скандали е този между Преслава и Емануела покрай поредния "Биг Брадър“. В риалити шоуто гримьорът на звездите Цецо Андреев и Емануела влязоха в тежък конфликт.

Размениха си обиди, сълзи. В защита на Цецо в студиото на шоуто се появи Преслава и каза, че той не е искал да злепоставя Емануела. Според Преси това било "емоционален изблик“. Емануела се разгневи ужасно и това беше краят между нея и Преслава.

Феновете помнят, че и с Азис беше много близка, но изведнъж прекратиха всякакви отношения. Подобна съдба сполетя и дружбата на Преси с Галена.

Сега Преслава залага на кръвната връзка, на роднинството. И сам воинът е воин. Гледа всяка свободна минута да бъде с щерка си Паола.

Пайнерката се е концентрирала и върху борбата с коремчето след раждането. Все още певицата изглежда секси, но с прилепнали рокли всичко се очертава издайнически.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).