Преслава се преобрази от любов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
17:27 / 17.11.2019
5855
Преслава напълно промени начина си на живот, откакто е с любимия си Павел. Добричлийката, която днес съвместява музикалните си изяви с грижите за дъщеря си Паола, вече намира време и за фитнес. А до преди съдбата да я срещне с мъжа й, хитовата пайнерка не стъпваше в спортната зала. Не ходеше и по планини. Дори пушеше. Е, тези навици претърпяха обрат. 

Преслава първо започна с отказа от цигарите. След като се запозна с Павел и започна приказката им, певицата реши да зареже пушенето, тъй като любимия й е заклет враг на дима. После тръгна с него по планини. Именно от походите им бяха повечето романтични снимки на двойката. Преслава дори се осмели да нощува на палатка, което до преди това почитателите й едва ли въобще са допускали, че е склонна да направи. 

Павел обаче някак преобрази певицата. Тя се превърна в страстна планинарка. Преслава толкова хареса разходките сред природата, че ги предпочиташе и по време на бременността си. Тогава певицата започна да се занимава и с йога за бременни и леки, ненатоварващи упражнения в залата, което е препоръчително от специалистите. И все пак никой не очакваше да я види да прави силови упражнения. А не е толкова далече времето, в което се извиняваше с натоварената си програма. Освен това фитнесът бил твърде скучен, коментират в бранша предишното отношение на хитовата певица. Днес явно й е доста вълнуващ, защото тренира с упоритост и ентусиазъм. 

Без съмнение, певицата е била мотивирана от любимия си Павел. Двамата продължават и да прекарват повече време в планините, отколкото в столични заведения. Дъщеря им Паола вече ги придружава на разходките им. Това стана ясно от снимка, за която Преслава е на разходка сред природата с малката Паола, пише Уикенд.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).