Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Промо акция за концерта на Клайдерман във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:17 / 28.09.2018Коментари (0)1925
©
Варна очаква на 1 декември най-популярния пианист на нашето време с голям концерт в Зала Конгресна на Двореца на културата и спорта. Ричард Клайдерман избра българския морски град за финална дестинация на своя двугодишен световен юбилеен тур, посветен на неговите 40 бляскави години на сцената.

За Световния ден на музиката 1 октомври организаторите на концерта от музикална агенция Елит Проджектс Мениджмънт правят специален жест към феновете. «За нас е удоволствие да посветим на Деня на музиката последната промо акция за концерта на Клайдерман във Варна – признава мениджърът Мария Кондова. - Идеята ни е да помогнем на почитателите да споделят най-нежния концерт на годината с приятелите си. Затова предлагаме 10 лв. отстъпка от цената на всеки билет в дните на акцията – от 28.09. до 1.10., ако закупите 4 или повече билета. Така за 4 билета ще спестите 40 лв. Това е знак и за 40-годишнината на сценичната дейност на Клайдерман, която ще имаме привилегията да празнуваме заедно с него на 1 декември в Двореца на културата  и спорта.»

На 1 декември Принцът на романтичното пиано ще дойде във Варна с най-доброто от най-добрите си програми – тоталните хитове, които докосват сърцата на публиката по цял свят по неповторимо нежния начин, който е неговата запазена марка. Заедно с големия артист на сцената в Зала Конгресна ще бъдат музикантите от Оркестъра на Classic FM радио.

Ричард Клайдерман е един от съвременните музиканти, които промениха отношението към пианото със своя New Romantic стил. Той се събужда известен преди 40 години след изпълнението на "Балада за Аделин" и благодарение на своя талант, трудолюбие и творчески идеи успява десетилетия наред да се задържи на върха като най-популярния пианист на планетата. До момента има над 90 милиона продадени албума, сред които невероятните 267 златни и 70 платинени диска.

Билетите за концерта на Клайдерман във Варна са на редовни цени са от 35 до 85 лв. За четирите дни на акцията при купени 4 и повече билета цените им стават с 10 лв. по-ниски – съответно от 25 до 75 лв. Билети могат да се купят от касите на Двореца на културата и спорта и Фестивалния и конгресен  център








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: