"Пътят на честта" се завръща за втори сезон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:49 / 19.05.2021
1899
Българския сериал "Пътят на честта“ се завръща за нови епизоди, показаха главните герои в него. Сред тях не е мъжа на Мариана Попова Веселин Плачков, чиито герой Киро християнина загина в края на първи сезон. Тогава Плачков обвини създателите на филма в склонност да показват твърде много насилие и наркотици на малкия екран. Силвия Петкова, която изпълнява главната роля в поредицата на Нова телевизия, обаче без притеснение се включи в снимките.

Година и половина след като бе излъчена и последната серия от първия сезон, клапата на следващия сезон щракна в понеделник.

"Най-после да ви зарадвам с информация, скъпи приятели! Последни откраднати почивни дни преди началото на снимките на втори сезон в понеделник. Дочакахме! И всички много се вълнуваме“, написа Петкова в социалните мрежи под свой кадър, заснет на фона на красив вътрешен басейн. Ивайло Захариев също вече е на терен.

Той показа снимки от снимачната площадка в първите си минути обратно в образ за "Пътят на честта". "Първи дубъл на Втори сезон е заснет. Поехме по "Пътят на честта", написа актьорът, който се показа в компанията на София Маринкова. Въпреки че официално Силвия Петкова играе главната роля в "Пътят на честта", София Маринкова е най-харесваният женски образ в драмата. Нейната героиня Жаки стана любимка на огромната част от зрителите. Новите епизоди ще направят премиерата си наесен, като по всяка вероятност "Ол инклузив“ ще чака до пролетта следващия си сезон

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).