Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Рачков: Луди сте да давате по 50 лв. за моето шоу
Автор: Екип Varna24.bg 12:49 / 19.04.2019Коментари (1)2444
©
Няколко дни след като се завърна от меден месец в съседна Гърция, фолк звездата Софи Маринова изгря в "Забраненото шоу на Рачков" в зала 1 на НДК на 16 април. 43-годишната младоженка излезе на сцената, за да изпее два от най-големите си хитове – "Бурята в сърцето ми" и "Джурджевдан, нашумяла в изпълнение на Горан Брегович. На централно място, на първия ред се забелязваше и любимия й Гринго.

Рачков не пропусна да се пошегува с калпавия английски на Софка, който я мъчеше по време на участието й в имитаторското шоу "Като две капки вода", в което Митко е ководещ. Двамата се сближили именно покрай забавното предаване, а комикът бил много впечатлен от свежото й чувство за хумор и весел нрав. Рачков дори се пошегува и с новото й семейно статукво. Както е известно, колоритната певица дълги години бе като героиня от заплетен латино сериал заради любовните си отношения с доведения си син Дачо.

"Софи, виждам, че Гринго е в залата. Още ли си с него? Да не би вече да си влюбена в баща му?", помайтапи се Рачков и развесели залата. После уж на шега скастри публиката в препълнената зала. "Вие сте луди да давате по 50 лв. за билет за моето шоу. Хората за тези пари апартаменти си купуват, барабар с терасите", разсмя гостите си Рачков, намеквайки ги за разразилия се скандал с евтини апартаменти за властта в скандалния небостъргач "Златен век" в кв. "Лозенец".

През последните месеци Рачков пълни зали и салони из страната с шоуто си. Негов чест гост е шлагерният изпълнител Веселин Маринов. "Шегувам се със Софи и Веско, защото са ми приятели и знам, че няма да ми се разсърдят", признава актьорът. За участието си в "Забраненото шоу на Рачков" изпълнителите получавали 4-цифрен хонорар. Сумата комикът плащал от джоба си. Митко заработвал стотици хиляди от продадените билети, тъй като залите му винаги били препълнени. Често датата за представлението не била достатъчна и екипът на Рачков бил принуден да насрочи втори спектакъл в същия град. Цените обаче във всеки град били различни, пише "Уикенд".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
България в еврозоната
Смъртни случаи в България заради фентанил
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: