Рачков и Игнатова заедно на парти, но с новите си половинки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
22:30 / 21.07.2020
3377
Рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян събра на куп светския елит в нейното заведение през уикенда, но две двойки изпъкваха над всички.

За първи път Димитър Рачков се показа публично с новата си любов- знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс "Мис Плеймейт" през 2017 г.

Близки до Рачков разкриват, че той се е запознал с разкрепостената блондинка преди около месеци, по време на снимки за новата песен на братя Аргирови – "Ние".

Във видеото към песента участват плеада родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снима и Анита Димитрова.

С новото си гадже дойде на празненството и бившата му възлюбена Мария Игнатова, която демонстрира близостта си с Ивайло Нойзи Цветков. Двамата са заедно от началото на година. И Нойзи, и Мария Игнатова отказват да коментират любовната си връзка, но и не я отричат. Близки до Мария Игнатова свидетелстват, че доскорошната Господарка на ефира буквално е разцъфнала покрай новата си любов, пише "Хотнюз". 

В последните месеци Мария бе изпаднала в криза заради позорния според нея начин, по който бе зарязана от Димитър Рачков. Двамата сложиха край на връзката си в края на 2018 г., след като изкараха близо 5 години заедно.

Присъствието на водещата, която от новия сезон ще гледаме в "Папараци“ по bTV на рождения ден на Кремена Халваджиян доказва, че тя не е развалила отношенията си с арменския клан, въпреки че пристана на конкурентите им-продуцентите Иван и Андрей.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).