Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Раци, днес ще сте прекалено самоуверени, Деви, от сутринта сте без настроение
Автор: Екип Varna24.bg 08:36 / 02.06.2021Коментари (0)1702
©
Дневен хороскоп за 02.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Изживявате неочаквано труден ден, а и Меркурий е ретрограден и ви налага забрани. Новите идеи и действията ви за подобряване на материалното ви положение няма да ви донесат очакваните резултати. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Не се изкушавайте да инвестирате, само защото ви е трудно да откажете на ваши приятели. Ще претърпите загуби. Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте положителни промени, дори и при ретроградния Меркурий. Ще ви помогнат да се справите с изостаналите задачи. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Денят е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори. След обяд посветете времето си на разрешаване на семейни проблеми. Чувствата ви са споделени. В интимните отношения около вас ври и кипи. Преминавате през опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на сдобряване и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте професионалните си постижения. Успехът е с вас. Разрешете сериозните делови проблеми, които ви потискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си идеи. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата, дори и ако ви се струват рисковани, но не поставяйте ново начало заради ретроградния Меркурий. Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за брачната си половинка, която ви вини, че сама се занимава с децата. Вечерта се постарайте да зарадвате любимите си хора с подарък и романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия. 

РАК

Няма да липсват трудности на работното ви място, защото сте прекалено самоуверени. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможности ви за изява при ретроградния Меркурий. Прекаленото вглеждане в недостатъците на хората ви вреди. Всички бизнесмени, които са решили че е време да направят нови инвестиции, могат в този ден да обмислят на спокойствие всички възможни плюсове и минуси. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор. Може да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако интимната ви половинка има желание за това. Не го правете насила.

ЛЪВ

 

Денят ви обещава само и единствено материални успехи, постигнати с ваши труд, но не се надявайте на незаслужено повишение на заплатата, особено при продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Следобед се очертават разправии с колегите ви, които са в противоречие с ваши крайни решения. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще ви навредят. Звездите ви дават възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място. 

ДЕВА

От сутринта сте без настроение, не ви се работи и сте изнервени, защото сте си легнали късно. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи, дори и при влиянието на ретроградния Меркурий. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Не налагайте мнението и идеите си. Опитайте да постигнете добри отношения  с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, когато все още не сте готови за създаване на семейство. 

ВЕЗНИ

Днешният ден ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните разговори са неуспешни заради ретроградното движение на Меркурий. По-добре ги отложете. Разсеяни сте. Не разчитайте романтичните запознанства да се превърнат в трайни връзки. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас. Така че ги обвържете още повече. 

СКОРПИОН

Поставете внимателно началото на нови задачи. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от успеха, който очаквате да пожънете. На всяка цена обмислете направените ви делови предложения. Изберете тези от тях, които са перспективни и печеливши. Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви се опитват да ви изнудват. Най-добре е вечерта да се откажете от секса, за да може интимната ви половинка да изясни чувствата си. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си, но Меркурий е вече ретрограден - бъдете внимателно. Не ги предавайте, ако ви помолят за помощ, за да не  ви лишат от своята подкрепа. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи. Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот изисква да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си. 

КОЗИРОГ

Обогатете се с нова, полезна за дейността ви информация. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с вашата работа, подкрепени от ретроградния Меркурий. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Ще бъдат възприети без никаква съпротива. Може и да получите подкрепата им за тяхната реализация. Вечерта разрешете семеен проблем, свързан със съмнение за изневяра. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтична среща. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви главоломен успех, ако не се провалите сами. Работата няма да ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Начинания ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях сами, въпреки ретроградния Меркурий. Намеренията ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Точно в този ден сте в състояние да разрешите много семейни проблеми. Брачната ви половинка ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на чувствата си. 

РИБИ

Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте, защото имате забрана заради ретроградния Меркурий. Бъдете сдържани. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма,  днес планирайте подходящия ден. Очаквайте ново увлечение или флирт. Бъдете внимателни при познанства или среща със стари обожатели, защото ги очакват неприятности. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: