Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Разбирате от музика? Може да заложите за наградите Грами
Автор: Екип Varna24.bg 18:00 / 12.02.2021Коментари (0)1624
©
Спортните фенове са почитатели на всякакви прогнози. И изобщо не се шегуваме. По една или друга причина, букмейкърите пък се славят с много добро чувство за хумор и винаги ще уважат и най-смелите прогнози. Ето защо и до този момент фенове наддават за следващия папа, кога земляните ще се срещнат с извънземни и още много други. Някои почитатели са готови да направят дори прогноза за дъжд, стига да има достатъчно почитатели, които да се включат в това забавление.

Оказва се, че спортът не е единственото пространство за правене на прогнози. Букмейкърите се интересуват от абсолютно всичко от наградите Оскар, до някои още по-любопитни състезания като гоненето на сирене - провежда се във Великобритания, ако се чудите. Към настоящия момент фокусът е насочен към лайфстайл залозите и по-конкретно наградите Grammy за музика. За съжаление ще забележим, че номинираните изпълнители тази година не са толкова много. Тейлър Суифт, Дуа Липа, Пост Малоун, групата Колдплей и Джейкъб Колиер ще премерят сили в тазгодишните награди. Церемонията ще се излъчи на 15 март и до тогава трябва да помислим и очевидно да преслушаме всички албуми, за да сме подготвени за своята номинация. За поставянето на прогноза ще имате нужда от регистрация, а как да направите регистрация в Winbet е един от най-често срещаните въпроси в платформата на спортните анализатори, следователно помагаме и с тази стъпка.

Въпросните прогнози ще бъдат открити в секцията със специални залози. Наградите Grammy ще връчат и статуетки за най-добра песен, както и за най-добър запис, където битката продължава да бъде между изброените изпълнители. В случай, че не разбирате от музика, препоръчваме да обърнете внимание и на още една селекция, организирана от BBC. Екипът там всяка година отваря гласуването за спортна личност, която прави фурор в своята дисциплина. Макар и да говорим за спорт, а се разбрахме, че няма да го правим, това състезание показва до каква степен се оценява всеки атлет. Например миналата година победител беше Люис Хамилтън, макар и лично ние да вярвахме, че Тайсън Фюри беше много по-добрия кандидат.

 В това състезание присъстват футболисти, пилоти във Формула 1, състезатели по снукър, играчи в дарца и още много други. Точно това разнообразие създава и интригата за номинация, а в този момент е и повече от съвършено предизвикателство, след като имаме възможност не само да се възползваме от по-добрите коефициенти, но и да очакваме от даден атлет да направи нечувани успехи през настоящия сезон. А ако сте истински фенове с търпение, тогава задължително трябва да посетите секцията с политика. Ще забележите наличието на британските избори и американските избори.

Дори и последните да минаха скоро, букмейкърът вече предлага номинация за следващ американски президент и колкото по-рано направите вашата номинация, толкова по-интересни следващи четири години ще има, а и кой е оптимист, че Байдън ще изкара пълен мандат. Специалните залози наистина дават високи шансове за успех и още по-високи шансове за изненади. Ако имате търпението и желанието да се впуснете в това приключение, гарантираме, че освен удоволствие, правилната прогноза ще бъде много добре оценена.

Препоръчваме да обръщате и повече внимание, защото често се добавят и нови пазари. Предстои да се раздават и награди във филмовата индустрия, а там винаги има място за изненади, след като Холивуд и компания промениха толкова много правилата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: