Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Разбирате от музика? Може да заложите за наградите Грами
Автор: Екип Varna24.bg 18:00 / 12.02.2021Коментари (0)1584
©
Спортните фенове са почитатели на всякакви прогнози. И изобщо не се шегуваме. По една или друга причина, букмейкърите пък се славят с много добро чувство за хумор и винаги ще уважат и най-смелите прогнози. Ето защо и до този момент фенове наддават за следващия папа, кога земляните ще се срещнат с извънземни и още много други. Някои почитатели са готови да направят дори прогноза за дъжд, стига да има достатъчно почитатели, които да се включат в това забавление.

Оказва се, че спортът не е единственото пространство за правене на прогнози. Букмейкърите се интересуват от абсолютно всичко от наградите Оскар, до някои още по-любопитни състезания като гоненето на сирене - провежда се във Великобритания, ако се чудите. Към настоящия момент фокусът е насочен към лайфстайл залозите и по-конкретно наградите Grammy за музика. За съжаление ще забележим, че номинираните изпълнители тази година не са толкова много. Тейлър Суифт, Дуа Липа, Пост Малоун, групата Колдплей и Джейкъб Колиер ще премерят сили в тазгодишните награди. Церемонията ще се излъчи на 15 март и до тогава трябва да помислим и очевидно да преслушаме всички албуми, за да сме подготвени за своята номинация. За поставянето на прогноза ще имате нужда от регистрация, а как да направите регистрация в Winbet е един от най-често срещаните въпроси в платформата на спортните анализатори, следователно помагаме и с тази стъпка.

Въпросните прогнози ще бъдат открити в секцията със специални залози. Наградите Grammy ще връчат и статуетки за най-добра песен, както и за най-добър запис, където битката продължава да бъде между изброените изпълнители. В случай, че не разбирате от музика, препоръчваме да обърнете внимание и на още една селекция, организирана от BBC. Екипът там всяка година отваря гласуването за спортна личност, която прави фурор в своята дисциплина. Макар и да говорим за спорт, а се разбрахме, че няма да го правим, това състезание показва до каква степен се оценява всеки атлет. Например миналата година победител беше Люис Хамилтън, макар и лично ние да вярвахме, че Тайсън Фюри беше много по-добрия кандидат.

 В това състезание присъстват футболисти, пилоти във Формула 1, състезатели по снукър, играчи в дарца и още много други. Точно това разнообразие създава и интригата за номинация, а в този момент е и повече от съвършено предизвикателство, след като имаме възможност не само да се възползваме от по-добрите коефициенти, но и да очакваме от даден атлет да направи нечувани успехи през настоящия сезон. А ако сте истински фенове с търпение, тогава задължително трябва да посетите секцията с политика. Ще забележите наличието на британските избори и американските избори.

Дори и последните да минаха скоро, букмейкърът вече предлага номинация за следващ американски президент и колкото по-рано направите вашата номинация, толкова по-интересни следващи четири години ще има, а и кой е оптимист, че Байдън ще изкара пълен мандат. Специалните залози наистина дават високи шансове за успех и още по-високи шансове за изненади. Ако имате търпението и желанието да се впуснете в това приключение, гарантираме, че освен удоволствие, правилната прогноза ще бъде много добре оценена.

Препоръчваме да обръщате и повече внимание, защото често се добавят и нови пазари. Предстои да се раздават и награди във филмовата индустрия, а там винаги има място за изненади, след като Холивуд и компания промениха толкова много правилата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: