Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Разделени ли са Ани Салич и Цацаров?
Автор: Екип Varna24.bg 19:36 / 28.12.2023Коментари (0)3715
©
Новинарката Ани Салич и бившият главен прокурор Сотир Цацаров са най-коментираната светска двойка от близо две години насам. В последно време обаче журналистката дава противоречиви сигнали за техния съвместен живот. В началото на връзката им Ани бе поставила във фейсбук профила си статус на обвързана жена, който към днешна дата вече е премахнат. Освен това от няколко месеца насам тя престана да публикува снимки от редовните им пътешествия извън страната.

Салич и Цацаров не се появяват и на никакви публични мероприятия заедно, а тв водещата категорично отказвала да коментира с колеги в нюзрума случващото се в личния ѝ живот. Така в колектива на Нова тв започнали да се прокрадват слухове, че може любовната идилия на телевизионерката и бившия главен прокурор да се е пропукала. Възможно е обаче и двамата да продължават да живеят на семейни начала, но съвсем дискретно, така че връзката им да е почти енигматична.

Припомняме, че през пролетта на 2022 г. в светските среди гръмна новината, че най-известната тв водеща у нас има роман с бившия главен прокурор. По-късно тя потвърди във фейсбук, че е обвързана, а през миналото лято двамата бяха заснети на летището в София да отиват заедно и на почивка на гръцкия остров Корфу. Тогава на лятната ваканция ги придружаваше и дъщерята на Ани от първия ѝ брак с тв продуцента Бранко Салич – Хана, което даде ясен знак, че тя е запознала децата си с новия мъж до себе си още в началото на връзката им. От Бранко журналистката има и голям син Лазар, който е компютърен спец и завърши висшето си образование в Холандия. Тв водещата се разведе със сърбина преди повече от 6 години и отношенията им веднага след разлъката не бяха съвсем цветущи. Към днешна дата имали нормална комуникация, а прошка един на друг си дали след кончината на бившата свекърва на Ани преди 3 години. След развода с новинарка №1

Бранко Салич закъса финансово и бизнесите му зациклиха. Заговори се дори, че е стигнал до просешка тояга и нямал пари даже да си плаща здравните осигуровки. 

Междувременно тя обаче загърби бързо брачното фиаско и откри любовта отново на 53-годишна възраст. До сватба между новинарката и бившия главен прокурор обаче не се стигна, макар през миналото лято той официално да се разведе с първата си съпруга Меглена. С нея бяха женени 31 години и имат голяма дъщеря Диана, също правист по образование и професия, пише "Ретро".

Че Ани и Цацаров нямат брак, стана ясно от ежегодната му имуществена декларация, подадена към КПКОНПИ, където тя не е вписана като негова брачна половинка. От нея обаче се разбра, че през 2022 г. Цацаров се е сдобил с нов луксозен и просторен апартамент с площ 159 квадрата, намиращ се на територията на София, срещу колосалната сума от 620 088 лева. Към жилището има и паркомясто, но в кой квартал на столицата се намира, не е уточнено. Дали двамата с тв звездата живеят там заедно или не, не се знае. В началото на връзката им автомобилите им бяха засичани ту пред къщата на Салич в Рударци, ту пред старото столично жилище на Цацаров.



Още по темата: общо новини по темата: 5121
27.04.2024 »
27.04.2024 »
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/854 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: