Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Раздяла очаква една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:42 / 11.06.2021Коментари (1)1030
©
Дневен хороскоп за 11.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Нежеланието ви да разберете партньорите си, раздразнителността и агресията задължително са повод вашите колеги да ви отговорят също с нападателно поведение. На работното място сте конфликтни и напрегнати. По-добре премълчавайте и не спорете заядливо и агресивно, ако искате да няма последици във ваша вреда и заради все още ретроградното движение на Меркурий. Запознанство в романтична обстановка не е причина да градите веднага планове за съвместно бъдеще, защото не сте срещнали подходящия партньор. При семейните представители на знака изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви и не са готови за секс. 

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъсквате с много проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение. Не намерите ли компромис и не промените ли поведението си, проблемът ще се изостри до крайност, подтикнат и от ретроградния Меркурий. Денят е неблагоприятен за делови разговори и срещи на работното място, дори и ако сте ги уговорили преди време. Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че сте влюбени, ще ги допуснете близо до себе си. Разочарованията от прибързания сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, затова е по-добре да избегнете интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

От сутринта сте напрегнати  и отношенията с хората от професионалното ви обкръжение са проблемни и заради все още ретроградното движение на Меркурий. Едва следобед се отпускате и настроението ви ще се оправи. На работното място сте дейни и отговорни. За жалост пак сте настроени за непрекъсната критика към колегите си за щяло и нещяло и си печелите врагове. Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели, които могат да се окажат техните спътници в живота. Не се надявайте на романтични мигове с интимната половинка и на сексуални наслади, ако сте закъснели и сте си пийнали. 

РАК 

Неприятна новина ще ви ядоса и ще развали целия ви ден, а и Меркурий е ретрограден. Не се вживявайте, защото с агресия и нападателно поведение нищо няма да промените. Вслушайте се в съветите на близките си и ще видите че ставащото е поправимо. На работното си място рискувате да допуснете непоправими грешки. От вас зависи да сте по-отговорни към задълженията си. Напрежението през деня ще се отрази на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора и да си създадете незабравими и приятни сексуални удоволствия, за да се сближите отново. 

ЛЪВ

Искате да сте обичани и уважавани и всички около вас да изпълняват желанията ви, но това води до неприязненото им отношение, ако досадите прекалено с претенциите си. Работата ви спори, ако сте се отказали от пътуване, заради ретроградното движение на Меркурий и сте останали на работното си място. По-добре е да не прекалявате с натоварването. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и не демонстрирайте липса на желание да ги изслушате. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете. 

ДЕВА

Не осъществявайте запознанства, защото няма да са успешни. Внимавайте в отношенията с близки и познати. Ситуацията на работното място може да се изостри до крайност. Нежеланието да разберете колегите си води до разправии, за които вината е изцяло ваша. Не си търсете оправдание, особено след като не спазвате повелята на ретроградния Меркурий. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите нещо, приемете, че  сексът с партньора ви, дори и ако сте семейни е за последен път, а раздялата чука на вратата. 

ВЕЗНИ

На работното място бъдете тактични и не създавайте поводи за скандали при ретроградния Меркурий. Бъдете коректни към вашите колеги, които не са виновни заради вашите отношенията у дома. Изпитвате силно желание да се срещнете със стари приятели и познати и да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще си създадете проблеми. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате непременно интимната си половинка в леглото, за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

СКОРПИОН

Ако имате работа свързана с професионалните ви задължения, я отхвърлете до обед. Не давайте заеми, ретроградния Меркурий забранява това. Каквото и да става на работното ви място, си наложете спокойствие и съхранете доброто си настроение. Чувствате се най-добре сред близките си и обожавате уюта на своя дом, но имате и задачи, които не ви позволяват да си останете целия ден у дома.  Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в размяна на взаимни обиди. Естествено е чувствата ви да охладнеят. Не се надявайте на сдобряване в леглото, както се случва често в семейството ви. По-добре се откажете от секса. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е напрегнат, заради среща, която не желаете да осъществите, но Меркурий е ретрограден и вредите на себе си. Не допускайте финансови загуби и не проявявайте ината си. Работете умерено до обед, за да избегнете грешките, породени от разсеяността ви. Следобед се отдайте на мисли за новите си проекти и се обогатете с нова информация. Не са изключени емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида. 

КОЗИРОГ

Очаква ви напрежение защото отношенията ви на работното място са подложени на проверка заради ретроградния Меркурий. Въпреки това се справяте отлично със задълженията си и поемате необходимите отговорности. Ще постигнете много, дори и ако се налага да работите до късно вечерта, но само ако се въоръжите с търпение. Забравете за желанието си да заведете интимния си партньор на ресторант, а след това да го изненадате с предложение за брак. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Преценете кого от познатите си не трябва да допускате повече до себе си, защото ви вреди. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, подтикнати и от ретроградния меркурий, само защото са ви се харесали. При делово пътуване се пазете от кражби. Не оставяйте документите и парите си на случайни хора. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимната половинка, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с ваши съседи, които ще съсипят отношенията с брачната ви половинка.

РИБИ

Ако имате да отхвърляте професионални задължения, работете спокойно и не създавайте напрежение сред колегите си. Ще изнервите обстановката до скандал, който можете да не избегнете заради ретроградния Меркурий. През по-голямата част от деня по възможност не допускайте хора без да са предварително уговорени срещите ви и не се товарете с чужди проблеми. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, ако любимите ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.06.2021 г.
0
 
 
де**а тоя ретрограден меркурий...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: