Репортерка на Нова телевизия ядоса шефовете си с разголени снимки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:03 / 23.05.2021
3061
Репортерката на новините в Нова телевизия Ивомира Пехливанова изглежда доста строга и консервативна на малкия екран. В социалните мрежи обаче 31-годишната блондинка публикува провокативни разголени снимки, с които провокира мъжкото въображение.

Колежки на новинарката от нюзрума я одумват, че вероятно си търси мъж, тъй като сърцето й от няколко месеца било свободно. Шефовете й пък неколкократно са й правели намеци, че вече е едно от лицата на Нова телевизия и е редно да спазва благоприличие, пише "Уикенд“.

Често сексапилната красавица е в епицентъра на различни събития – от отразяване на разрушителното земетресение в Измир до червения килим на наградите "Оскар". Миналата година видео клип на Ивомира от церемонията в Лос Анджелис предизвика истински фурор в социалните мрежи. Известният актьор Том Ханкс изненада нашенката в ефир.

"Виждали ли сте някой много известен човек наоколо?", попита я Ханкс и сам си отговори: "Не? Нито един ли не е спрял пред вас?" В момента, в който обаче репортерката осъзна, че това не е някакъв натрапник, който иска да й провали живото включване, а световноизвестният актьор, тя направо онемя. "Може ли да си направя една снимка с вас?", попита го тя, а актьорът й отвърна: "Да, връщам се след една минута".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).