Ресторант наема на работа само възрастни жени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:03 / 07.03.2017
1226
Американски ресторант в Статън айлънд в град Ню Йорк е единствен по рода си в своята кадрова политика, тъй като наема на работа само възрастни жени, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

Мотивът на собственика на "Енотека Мария" е, че никой не може да приготви така вкусно домашните ястия, както нашите баби. Те са известни и с уникалните си рецепти.

Собственик на "Енотека Мария" е италианецът Джоди Скарвела. Той наема на работа възрастни жени от цял свят, като в кухнята се подвизават гражданки на почетна възраст от Италия, Шри Ланка, Япония, Русия, Колумбия, Армения и Филипините.

На щат са около 30-40 възрастни жени, като всяка вечер дават дежурство поне две от тях, и едната задължително трябва да е италианка. В ресторанта цари великолепна атмосфера и възрастните жени придават невъобразима енергия на заведението, хвали се Джоди Скарвела. Бабите са толкова "отворени", че дават безплатни индивидуални уроци по готвене на клиентите, които харесат гозби им.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).