Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ретроградният Меркурий наказва една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:18 / 08.10.2021Коментари (0)784
©
Дневен хороскоп за 08.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Днес сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си, въпреки забраната на ретроградния Меркурий. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Деловите срещи и разговори са разочароващи, ако сте инатливи. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Овладейте емоциите си. Денят е идеален за приключения. Срещата с интимната половинка и усамотяването с брачните ви партньори ще ви дарят приятни мигове. Взаимното желание за сексуални удоволствия е още по-пълноценно, ако имате до себе си родени в Телец.

ТЕЛЕЦ

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят, ако допуснете грешки, особено в противоречие на изискванията на ретроградния Меркурий. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори ще бъдат успешни. Общуването ви доставя удоволствие, но се всеки, който иска да се срещнете. Ваша стара интимна връзка се опитва да съсипе бракът ви. Дразни се от прекалената ви  привързаност към брачния ви партньор. Опитите за сближаване и сексуалното му желание могат да се окажат причина за развода ви.

БЛИЗНАЦИ

Денят  ви позволява да се срещнете с хора от делови среди, с които можете да си сътрудничите успешно. Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, се радвате на успех, дори и при ретроградното движение на Меркурий. Пътуване, дори и при валежи, ще бъде успешно. Поднасяйте само тази информация, която ще бъде възприета с лекота. Вечерта не са изключени проблеми с брачната или интимната ви половинка. Поведението ви в последните дни създава впечатление, че сте изневерили. Ако имате намерение да се разделяте с интимните си партньори, се откажете от сексуалните удоволствия с тях.

РАК 

Въпреки че сте обидени на близките си сутринта си наложете търпение и въздържаност, за да не си съсипете деня, а и ретроградния Меркурий наказва заради вашата несговорчивост. Задълженията на работното ви място са много. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. След обяд се пазете от интриги и клюки, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

ЛЪВ

Вашия новаторски подход ще бъде възприет добре от колегите и началниците ви. Очаквайте известие за приходи, които идват навреме, за да покриете разходите по ваши нови проекти. Деловите срещи са успешни. Не налагайте мнението си с агресия, Меркурий е ретрограден и ще търпите наказания. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате свободни средства. Няма да липсват и разправии в семейството ви, заради нервност, която трудно прикривате. Семейните и сериозно обвързаните могат да се разтоварят от напрежението като се отдадат на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Бъдете внимателни, ако сте зад волана и имате пътуване на далечно разстояние. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни. Преценете дали трябва да се съгласявате на настойчиви предложения за делови запознанства. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори, заради влиянието на ретроградния Меркурий. Усложненията в семейните отношения са породени от нежеланието ви да проявите разбиране към близките си. Интимният ви живот и в този ден е проблемен. Сексуалните ви отношения са в противоречие с очакванията ви. 

ВЕЗНИ

Неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко. Имате достатъчно сили да отхвърлите задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Справете се сами, а ретроградния Меркурий е на ваша страна. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. Личните ви отношения са стабилни, но ако предишния ден сте се изкушили да флиртувате и днес продължите, проблемите ви са сигурни. Не бъдете критични към брачния си партньор.

СКОРПИОН

Ще осъществите с лекота плановете си, въпреки, че чувствителността ви е прекалено изострена. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати на работното си място, особено при изискванията на ретроградния Меркурий. Несемейните жени да очакват предложение за брак, което ще ги ощастливи. В семействата без деца може да бъде заченато бебе. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с партньора си, ако не сте сигурни в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте срещите и запознанствата. Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си рискувате да ги допуснете близо до себе си, но бързо ще осъзнаете грешката си заради ретроградното движение на Меркурий. Скоро ще съжалявате за наивността си. На работното място се справяте отлично. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път. Не е изключена разправия с любимите ви хора. Причината е поредното отсъствие от дома, след като сте уговорили романтична среща или вечеря. Дори и ако закъснеете, изпълнете даденото обещание, а след това си подарете взаимни мигове на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят не е благоприятен за работа в съдружие, а и Меркурий е ретрограден. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите колеги заради липса на знания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни. Мечтаете за идеални отношения с партньор, който е ваша стара интимна връзка. Сексуалните ви отношения може да са били прекрасни, но сега нещата са се променили.

ВОДОЛЕЙ

Сутрешните часове в този ден са натоварени и напрегнати и заради ретроградния Меркурий. Ще се занимавате със служебни проблеми, при това не само ваши. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи приходи. Деловите предложения  ви носят загуби, ако не са добре обмислени. Не бързайте да ги приемате. Не пропускайте вечерта да поговорите с любимите ви хора, да разберете какви са желанията им. Запознанствата в личен план и прибързаните сексуални контакти не са желателни, защото ще ви разочароват.  

РИБИ

Не ви липсва желание за работа, дейни сте и успявате да приключите със задачите си. На работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте, че всички проблеми се решават във ваша полза, особено при ретроградното движение на Меркурий. Вършете предимно рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Не е желателно да сядате зад волана. Вечерта си останете у дома. Поканете си гости или вие отидете при компания, която ви е приятна. Сексуалният ви живот изобщо не отговаря на представите ви за интимна близост. Обмисляте дори раздялата си.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: