Родопчани трогнаха примата Лили Иванова с безценен дар

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:46 / 03.04.2023
2931
Правят мед за Лили Иванова в кошери, сглобени от стари военни сандъци.

Самата звезда се похвали в социалните мрежи, че е получила безценен дар от Родопите – няколко буркана със сладкия еликсир. Те идват чак от пчелин във високопланинското село Равногор, разположено близо да Брацигово.

Кошери

Кошерите са сглобени от стари военни сандъци, останали още от времето на социализма. В мрежата дори има видео как ги майсторят. Там ясно се отбелязва, че тези сандъци са правени от истинско дърво и са много здрави, а също, че в днешно време е доста трудно да се намери подобно качество на материала.

Кошерите се намират на място, което е разположено на повече от 1300 м надморска височина, съобщава "Телеграф“. Преди време НАСА определи региона като един от най-чистите в Европа и лесен за наблюдаване на звездите дори с невъоръжено око. В същото време родни уфолози казват, че тук е идеално пространство за кацане на извънземни. С митове и легенди или без тях, но климатът наистина е уникален.

Мястото е ветровито и поне по 15 пъти на ден се сменят теченията, което прави въздуха много чист. Тук виреят уникални родопски билки, които пък от своя страна са обект на пчелите, даващи така обичания от Лили Иванова мед.

Равногор

Справка на медията сочи, че село Равногор, откъдето идват бурканите с мед на Лили, е мястото точно под връх Света Неделя. 

Той е с формата на пирамида. А както е известно, точно пирамидите се смятат за едни от най-силните енергийни места на планетата. Така че в този мед може да има намесени и други сили, освен видимата природа. Иначе наоколо е пълно с всякакви билки, има много иглолистни растения. Животните също са в изобилие. Местността е гориста.

Сладко

Знае се, че Лили Иванова от години използва доста мед и това е почти единственото сладко нещо, което консумира. Тя дори по време на концерти си хапва по някоя и друга лъжичка медец. Що се отнася до самата лъжичка, тя обикновено е сребърна заради положителната енергия, която този метал носи на нашата най-голяма звезда.

Запознати твърдят, че освен мед Лили използва и други пчелни продукти като прашец. Има и непотвърдени сведения, че даже пие пчелно млечице. Певицата много се грижи за формата си, като всяка уважаваща се звезда, а медът е едно от основните средства за поддържането й.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Нова мода сред известните дами у нас
Как да помогнем на детето да заспи само?
Вижте как сами да ремонтирате електрическата си четка
Една звезда на 82: Тя e известна актриса, която произхожда от въз...
Слабото място на хиляди шофьори
Вижте за колко милиона се продава имението на Матю Пери


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).