Русия гневна заради "Чернобил", пуска своя версия на сериала

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (13)
14:26 / 07.06.2019
1767
Русия пуска свой сериал, посветен на бедствието в атомната електроцентрала в Чернобил. Снимките са по поръчка на телевизия НТВ с подкрепата на руското министерство на културата.

Продукцията има амбицията да се конкурира с хитовата поредица на HBO, в която се разказва как Съветският съюз прикрива аварията, предизвикана от поредица човешки грешки. Руският вариант на сериала обаче ще разкрие на зрителите предполагаема ''западна намеса'' в трагедията.

Според местни медии - във фокуса на събитията ще бъде Украинският отдел на КГБ на СССР. А главният персонаж в сериала ще бъде подполковникът от военното контраразузнаване - Андрей Николаев, който пристига в Припят, за да намери опитен служител на ЦРУ, заподозрян в шпионаж. Снимките на лентата са започнали още през 2014 година, но все още не са завършени.

Виж коментарите (13)
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).