Саня Борисова проговори за събирането си с Ники Илиев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:11 / 05.04.2024
1690
Макар и разведени Саня и Ники Илиев отново са заедно. Само професионални ли са отношенията им, питат се в светските среди.

"Никога не е просто секс. Винаги има някакви последствия, приятни или недотам и ние трябва да сме отговорни за действията си! Това е дълбоко свързване с другия и не е правилно да гледаме на този акт като на нещо маловажно.“ Това сподели актрисата Саня Борисова. Изказването й е провокирано от наближаващата премиера на новия й филм "Никога не е просто секс“.

Комедията разказва за женската еманципация, чийто сюжет е изграден чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост. Продукцията ще ни провокира да прогледнем относно съвременното отношение към секса и любовта. В лентата освен в обувките на актриса Саня влиза и в ролята на режисьор, а заедно с още една дама си поделят продуцентството."Бих казала, че режисурата е по-голямата ми страст от това да се превъплъщавам в роли, поне на този етап. Сложно е да съчетаеш и трите неща, но не е невъзможно“, допълва Саня пред "България днес".

Това е първият филм под режисурата на Борисова. В него ще вземе участие и бившата половинка на синеоката красавица - Ники Илиев, на който е отредена забавна роля. Двамата вече имат няколко филма зад гърба си, но този път ролите им са разменени.

"Имаше леко напрежение в първия момент, но " много бързо го обърнахме в шега. Ники беше максимално отдаден. Помогна ми със съвети и ми оказа приятелска подкрепа. С него се разбираме прекрасно по отношение на работата“, казва още актрисата и допълва, че колкото и да е трудно, е много важно приятелските отношения между двама души, които са имали връзка, да се запазят.

Въпреки високите градуси навън Саня не е планирала почивка през лятото. Актрисата най-вероятно ще съчетае полезното с приятното, тъй като й предстоят фестивали и в страната, и извън нея, на които ще гостува с новия си филм, чиято официална премиера е на 10 май.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5731):
31.05.2024 От продуцентската компания отговориха на атаката на Мария за спрения клип в YouTube
31.05.2024 Известен ресторантьор забрани късите панталони, анцузите и суичърите
31.05.2024 "Черешката на тортата" като "Пълен абсурд"
31.05.2024 Любимка на шеф Ангелов стана порноактриса
31.05.2024 Каканашева с екстравагантни визия и думи за себе си
31.05.2024 Лейди Гага с признание
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Иконата Клинт Истууд на 94: Импровизирайте, адаптирайте се и прео...
Шеф Андре Токев: Искам да разкажа моята история и да мотивирам хо...
Иванка Тръмп наруши мълчанието за присъдата на баща си
Никола Константинов: Всеки трябва да възприема препятствията в ли...
Ако страдате от някоя от тези болести, работодателят няма право д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).