Сара Джесика Паркър провокира полюсни коментари с този тоалет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:37 / 25.10.2021
1799
Снимките на новата част на популярния филм "Сексът и градът" текат с пълна сила, въпреки пандемията от коронавирус. Много папараци се справят с докопването до снимачната площадка и правенето на кадри, докато филмът се заснема.

Тоалетите на Кари Брадшоу ще са все толкова колоритни, колкото и преди 20 години, за жалост обаче някои от критиците хич не са доволни от това, което се твори. 

Ако някога Сара Джесика Паркър бе икона за стил и модел за подражание, то в момента подобни екстравагантни тоалети върху нея я правят по-скоро на анимационен герой, смятат някои от злите езици. Фенове пък остават лоялни на сериала и главната роля, а именно Кари Брадшоу

Папараци са заснели един от най-екстравагантните тоалети на звездата от сериала, който вече е категоризиран като моден провал. На кадрите се вижда коремът на Паркър, който според критиците определено не изглежда добре и за такъв тоалет. Различните снимки и ъгли на тоалета го показват в различна светлина. Повечето са категорични, че облеклото трябва да е съобразено както с възрастта на актрисата, така и с физиката й, но се наблюдават различни мнения по въпроса.

На кадрите Кари е с цветни дрехи, къс топ, който оголва корема и и пола до земята. Сара е на 56 години и въпреки че определено изглежда много добре за възрастта си и това е безспорно.  

Естествено на лентата едва ли ще се види Кари точно от този ъгъл. Интересно е обаче, че този път Паркър не взаимства и в личния си живот тоалетите от лентата, за разлика от предишните пъти, когато многократно е излизала и в ежедневието си с някои от облеклата.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
След като уволняват Албена Михова от "Шоуто на Слави" - тя се раз...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).