Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сексът е решаващ за една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:39 / 09.07.2021Коментари (0)1290
©
Дневен хороскоп за 09.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място. Разрешете стари и сякаш забравени служебни проблеми, които не търпят отлагане. Преценете как да извършите по-лесно необходимите промени. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си, а след това да търпите наказания. Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер. Може да пропуснете сексуалните удоволствия, единствено, ако те са насилие над волята ви, за да не разочаровате интимната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Не сте съгласни със съществуващият ред на работното място, който предстои да бъде променен по ваше искане, но е във ваша полза да докажете, че сте заслужили тази промяна. Дайте всичко от себе си при изпълнение на поставените ви задачи. Прекалената ви чувствителност не е във ваша полза. Бъдете предпазливи при разговори. Не пътувайте! Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

БЛИЗНАЦИ

Новина ще окаже влияние върху живота ви, но не бива да се притеснявате, защото въпреки усещането, че сте предадени е във ваша полза. Запознанство, което не очаквате е причина за съжаления и разочарования. Възможно е влошаване на отношенията с колегите ви. Овладейте емоциите си и не рискувайте. Ще се наложи да оправяте професионални проблеми. Радвате се на успех в личните отношения, но се пазете да не предизвикате ревността на половинката си заради неочаквано впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими сексуални мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите. 

РАК

Завършете започнатите задачи, за да направите крачка напред в разработването на вашите нови и доходоносни идеи. Не е изключена възможността да поставите начало на успешна дейност, която ви привлича и имате знания и умения, за да я развиете. Не се надявайте да постигнете целите си без помощта на приятели и покровители, които винаги са готови да ви подкрепят. Очертават се проблеми отново в личните отношения. Бъдете търпеливи и не питайте брачния си партньор за неща, за които не иска да ви отговори. Любимите ви са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Изцяло сте във властта на стремежа си към ново начало и сте си поставили цел, която на всяка цена трябва да постигнете, но това не е възможно да се случи за ден. Внимавайте да не се провалите и не обвинявайте колегите и близките си. На работното си място се справяте отлично. Предстояща командировка и делова среща ще предизвикат промени в плановете ви. Наясно сте, че ако са ви изневерили няма да простите и ще приключите веднага отношенията с интимния си партньор, но ако вие сте залитнали встрани ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви, но се отдайте на сексуални удоволствия, само ако чувствата ви са споделени.

ДЕВА

Не е изключено да ви се отдаде възможност за нов старт на работното място, който до момента ви изглеждаше невъзможен. Не го пренебрегвайте, дори и да сте изненадани. Отстъплението е във ваша вреда, а непознатото може да се окаже не само познато, а и шанс за скок към нов връх. Упоритостта и целеустремеността ви са гаранция за успех. Не се поддавайте на емоцията, която също е пречка по пътя ви. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ВЕЗНИ

Не се занимавайте с покупки за обзавеждане на офиса си, защото след това ще съжалявате, че сте избързали и сте взели всичко на високи цени. Пътувайте, ако имате възможност и забравете поне за ден за професионалните си задължения. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Отношенията в семейството ви са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Задачи, които сте започнали отдавна, ви налагат бързо да ги завършите, затова при възможност се използвайте и го сторете в този ден. Очаквайте новини, които ви изнервят, защото ви упрекват без причина, за несъществуващи ваши грешки. Когато ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране. След като се приберете, дори и ако сте изтощени, не пропускайте сексуалните удоволствия, за да си спестите разправията с интимния ви партньор.

СТРЕЛЕЦ

Разкривате нови перспективи за професионална изява. Предстои ви да се заемете с нова и приятна работа. Разпределете добре силите си, за да не изпитвате умора докато завършите задачите си. На работното място сте задължени да завършите задачите си. Справете се с всичките си задължения до края на работния ден. Не спорете. Начинанията ви носят  успех, ако са планирани. Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с партньора си. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Нямате желание за активна работа. Ще осъществите срещи под натиск отстрани и няма да ви харесат. Искате да постигнете целта си, но колегите ви упорито отказват да ви подкрепят. Новите задачи и промените няма да са успешни. Предпазвайте се от нежелателни срещи и от опит да се вмъкнат в тайните ви. Не споделяйте плановете си. Близките ви и брачния ви партньор очакват да сте заедно вечерта, мили жени. Отдайте се на чувствата си. Любимите ви са подготвили приятна романтична вечеря, след която ще се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

За вас този ден е успешен във всяко отношение. Разрешете само при възможност професионалните си проблеми. Имате шанс да подобрите материалното си състояние или да създадете предпоставка за бъдещите успехи. Не се притеснявайте от трудностите, с които се сблъсквате, дори и ако са свързани с незначителни финансови загуби.  Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

РИБИ

Поставете началото на нови занимания. Пътуванията са нежелателни. Реализирайте промените предпазливо и обмислено и не надхвърляйте възможностите си, защото не сте избрали подходящия ден. Не позволявайте заблудата във вашите знания и умения да се превърне в началото на сериозен провал с необратими последици. Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла. Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят удоволствие, ако срещнете взаимност в чувствата.




Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: