Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сериозни проблеми с любимите хора ще тревожат една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:45 / 20.07.2021Коментари (0)1044
©
Дневен хороскоп за 20.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


От сутринта бъдете предпазливи, защото не са изключени неочаквани запознанства, които няма как да избегнете, но пък ако си поставите за цел да ги съхраните, ще заслужите всеобщо възхищение. Не бива да пренебрегвате предложенията за допълнителна работа или съдружие, ако са ви поднесени в този ден. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора и да ги принудите да се отдалечат изцяло от вас. Не си позволявайте по-бурен секс. Ще ги отблъснете.

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото до момента и се отдайте на спокойна работа следобед. Не се впускайте в нови занимания и не договаряйте проекти, дори и да ви изкушават. Деловите разговори и срещи са успешни, но е по-добре да ги отложите за следващите дни, ако не сте сигурни в исканията си. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте без настроение на работното място, а причината е във вас самите и притесненията ви, които са безпочвени, а вие отказвате да повярвате. Рискувате да си заслужите забележки от ръководството, заради интрига, създадена от колега, който ви завижда. Разчитайте на интуицията си, която ще ви подскаже верните действия. Обмисляйте думите си. Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове.

РАК

Налага се да пътувате, но няма да свършите планираната работа. Денят е неблагоприятен за делови разговори. На работното място бъдете активни и търпеливи и не отказвайте предложение за доходна работа. Ако не сте внимателни, ще допуснете сериозни загуби до края на деня, които трудно ще възстановите. Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения, особено ако сте на плажа. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

ЛЪВ

Бъдете предвидливи в намеренията си и коректни към околните. Не се обезличавайте в своето обкръжение, а дайте да се разбере, че се придържате към вашата твърда линия на поведение и държите на мнението си. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на ваш колега, за да не се окаже, че губите част от парите си. Бъдете отговорни в този ден към задълженията си у дома мили жени. Не приемайте покана за вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

ДЕВА

Намерете време и помислете за обогатяване с нови знания, за духовното си и интелектуално израстване. Не се доверявайте на информация, поднесена ви от вашите колеги, които ви провокират. Тези от вас, които се занимават с бизнес, да прегледат договорите, които им предстои да подпишат през следващата седмица. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ВЕЗНИ

Оценете постигнатото и поставете началото само на предварително обмислени нови задачи. Планирайте времето си според приоритетите. Ако сте решителни,  блеснете с възможностите си. В противен случай ще се наложи да се справяте с отстраняване на грешки и да губите време което можете да вложите в нещо стойностно и доходоносно. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс. 

СКОРПИОН 

Планирайте работата си така, че да не се преуморявате с непосилни задачи, особено ако са ви поставени неочаквано. Оцените надеждността на партньорите си. Не рискувайте, а бъдете умерени и прозорливи. Нестандартният подход при разрешаване на служебни проблеми няма да ви е от полза в този ден. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате новия си партньор в леглото, само за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

СТРЕЛЕЦ

Успехът ще ви съпътства, ако сами сте обмислили и реализирали плановете си. Не обсъждайте с никого намеренията си, за да избегнете разочарованията и опитите да ви провалят. Търсете правилните решения. Говорете с колегите си за проблемите на работното място, намерете решение и продължете уверено напред към поставените общи цели. Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор. 

КОЗИРОГ

Отново се пригответе за трудности, които са преодолими ако запазите спокойствие и проявите твърдост в мнението си. Следобед, стига да имате възможност можете работите спокойно и в дома си. Ще успеете да завършите започнатото навреме, за да се радвате на една спокойна вечер с вашите близки и любими хора. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора. 

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се за делови проблеми, които се налага да разрешавате днес. Заради тях ще промените плановете си и ще се натоварите със задължения, които изобщо не очаквахте. Съветвам ви вечерта да имате време за почивка, за да не се сринете от преумора и напрежение. Подвластни сте на силни чувства, за които не сте подозирали, но ви радват. Тази е причината за изневярата ви, която ще ви създаде проблеми и ще е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

РИБИ

Денят ви е изпълнен с трудности. Досадни задължения ще ви развалят настроението, но следобед ще получите признание от колегите си. Ако имате възможност пътувайте. Проведете разговор с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте се уговорили за среща днес, но можете да я осъществите в деня. В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря и чаша хубаво вино.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: