Шайло Джоли-Пит вече има предложения за работа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:04 / 25.11.2021
2076
15-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на Брад Пит и Анджелина Джоли, вече има предложения за работа. Оказа се, че появата на тийнейджърката на червения килим с майка ѝ не е останало незабелязано от представители на модната индустрия.

Не сме изненади, защото Шайло е наследила най-добрите гени на двамата си родители, за които няма спор, че са една от най-красивите, за съжаление – бивши, двойки в света.

Според източник на Life & Style тя вече има няколко предложения да стане модел и двете с майка ѝ сериозно обмислят тази опция. Самата Анджелина Джоли започва професионалната си кариера на 16 г., припомня Yahoo, така че е наясно какво означава за един тийнейджър това и би могла да помогне много на дъщеря си.

Но звездата все пак иска да се увери, че Шайло сама ще вземе решението, и ако това е посоката, която е избрала, "ще я напътства, доколкото може". Но тя е категорична, е няма да вземе прибързано решение, какъвто и да е интересът към Шайло от света на модата.

Според източника, Брад Пит се тревожи за ефекта на Холивуд върху всичките му деца, "но се доверява на инстинктите на Анджелина в тази област".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
След като уволняват Албена Михова от "Шоуто на Слави" - тя се раз...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).