Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Шоуто е гарантирано - стартират плейофите в НБА
Автор: Екип Varna24.bg 13:02 / 19.04.2024Коментари (0)1232
©
Феновете на баскетбола вече потриват ръце, защото редовният сезон в НБА завърши, а сега предстои и “черешката на тортата" - плейофите. Това са директните елиминационни двубои, които ще излъчат финалистите в надпреварата и съответно - новия шампион. Денвър Нъгетс ще защитават титлата си от миналия сезон, но както винаги, конкуренцията за шампионските пръстени в “Лигата на извънземните" е жестока.

В спортната секция на winbet.bg всички фенове на баскетбола ще имат шанс да направят своите залози за NBA, възползвайки се и от шанса да използват ранно изплащане. Българският игрален сайт предоставя възможност за правене на предвиждания върху всички срещи от предстоящите плейофи.

Кой ще бъде новият шампион на НБА?

Коефициентите на WINBET показват, че тимът на Бостън Селтикс е определян за фаворит №1 за спечелване на титлата. “Келтите" завършиха на първо място в източната конференция с актив от 64 победи и 18 загуби, като те ще имат домакинско предимство по време на плейофната фаза. В момента Бостън търси първата си титла от 2008 година насам, като отборът на Джо Мацула определено знае как да печели срещите си.

Действащият шампион Денвър Нъгетс се нареждат на второ място след Бостън Селтикс, гледайки коефициентите на winbet.bg. С актив от 57 победи и 25 загуби, шампионите завършиха на второ място в западната конференция, нареждайки се зад лидера Оклахома Сити Тъндър. Както винаги, големите надежди са свързани със сръбската суперзвезда Никола Йокич, който е двукратен MVP на лигата. 

Коефициентите на WINBET показват, че макар и на по-сериозна дистанция зад Бостън и Денвър, нелоши шансове за титлата имат още Лос Анджелис Клипърс, Далас Маверикс и Оклахома Сити Тъндър.

Какво се случва със Сакраменто Кингс и българския ас Александър Везенков? В събота сутрин “кралете" ще се изправят в решаващ сблъсък срещу Ню Орлиънс Пеликанс, като двата тима ще спорят за участие в плейофите. Тук Сакраменто са изправени пред сериозно предизвикателство, имайки предвид, че те загубиха всичките си пет мача срещу Пеликанс по време на редовния сезон.

Ранно изплащане за НБА - достъпно за всички клиенти на winbet.bg

Ранно изплащане за НБА е сред промоциите, които спортните фенове могат да използват в своя полза по време на своите залози в WINBET. Това важи и за баскетбола, включително и срещите от НБА.

Благодарение на Ранно изплащане, НБА феновете могат да се възползват от преждевременно затваряне на техния залог и маркирането му като печеливш, стига подкрепеният от тях отбор да поведе с 20 точки разлика в своя полза. Така въпросният потребител няма нужда да чака края на двубоя, за да се поздрави с успеха.

Персонален Power Boost за по-високи коефициенти

В спортната секция на WINBET по-високите коефициенти идват с Персонален Power Boost. Тук увеличението на коефициента може да бъде между 5 и 10 процента, в зависимост от ставката на пазара, който потребителят е избрал.

Например, ако избраният от играча пазар е с коефициент между 1.50 и 1.99, тогава увеличението на коефициента ще бъде с 5 процента. И съответно, ако ставката е 2.00 и нагоре, увеличението се покачва до 10 процента.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
Лоша инфраструктура във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: