Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Щастлив ден за една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:46 / 01.07.2021Коментари (0)1209
©
Дневен хороскоп за 01.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не бива да отлагате срещите си, за да осъществите нови познанства. Имате възможност да оцените своите приятели. Ще ви дадат полезни съвети в личните и професионални отношения. Заемете се със задълженията си на работното си място. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, защото полза ви носят тактът и търпението. След обед са възможни разправии у дома, мили дами. Запазете спокойствие. Ще разрешите успешно семейните проблеми. Не сте доволни от сексуалния си живот. От вас зависи да засилите собствената си активност в леглото.

ТЕЛЕЦ

Разчитайте на приходи, които както винаги предизвикват недоволството на околните от заслуженото с вашия труд и знания заплащане. Не бързайте да се ядосвате и подминете интригите с мълчание. Така ще спечелите уважението на вашите колеги, но и ще докажете на интригантите, че не сте на тяхното ниво. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта. Семейството ви иска да се откажете от допълнителната работа, която ви привлича. Потърсете компромис в отношенията с любимите си хора. Ако не сте семейни и сте срещнали подходящия партньор, сексуалните удоволствия са разрешени, при положение, че сте уверени в чувствата си. 

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от травми заради невнимание. Не се изкушавайте от високите скорости, не рискувайте. Възможни са разправии с непознати хора или с ваши съседи. Бъдете отговорни към постъпките си. Подобрете материалното си състояние без напрежение, като се отдадете на рутинните си задължения. Трудностите  да не ви притесняват. Не се впускайте в изневери и флиртове, защото се обвържете с хора, от които трудно ще се отървете. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте готови да ги съсипете заради краткотрайно увлечение.

РАК

Не бива да сте прибързани в този ден. Правете реална оценка на ставащото около вас, но не се намесвайте там, където има некасаещ ви проблем, за да не се окажете в чужд конфликт, без вина виновни. Вгледайте се внимателно в себе си отстрани. Въпреки трудностите планирайте действията си. Не пропускайте срещите свързани с постигането на поставените нови цели. Чувствата ви са споделени. Отношенията в дома ви са хармонични. Съхранете ги. Вечерта се приберете и се отдайте на романтични мигове и на сексуални удоволствия с любимите си хора.

ЛЪВ

Не противоречете на никого на вашето работно място, дори и да се налага намесата ви, за да решите проблем, който са създали ваши колеги. Следобед се постарайте да работите без да се разсейвате. Проведете важните разговори, без да постигате крайни споразумения. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ако сте решили да създадете семейство, започнете с подготовката в днешния ден, за да избегнете проблеми и затруднения, който е добър и за сключване на брак. Зарадвайте любимите си хора с интимни мигове и сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили и добро настроение. 

ДЕВА

Денят е неблагоприятен за начинания и импулсивни действия и решения, подвластни на емоцията. За да си спестите проблемите, не проявявайте лекомислие. Избягвайте странично влияние. Заради прибързаност може да бъдете губещи в близките месеци. Внимавайте, защото трудно ще изградите отново съсипаната финансова стабилност. Може да усложните отношенията с възрастните си роднини. Причината е отказът им да приемат вашата интимна връзка. Не проявявайте упорство и не се впускайте в сексуални наслади, ако не сте сигурни в чувствата си. Неочаквана бременност ще ви обвърже за цял живот.

ВЕЗНИ

Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна, дори и да сте заредени с енергия. Бликащата емоция води до срив в отношенията ви лични и делови. Бъдете разумни и запазете спокойствие, каквото и да се случва около вас. Проблеми, които отказвахте да разрешите, днес изнервят и вас и колегите ви. Ново запознанство ще преобърне живота ви, ако не сте семейни, а при семейните ще създаде повод за ревност. Липсата на хармония в отношенията ви лишава от нормален сексуален живот. 

СКОРПИОН

Не пропускайте в ранния следобед да завършите започнатото На работното място. Не се поддавайте на желанието си да продължите да работите до късните часове на деня. Не рискувайте, защото преумората ви вреди. Преценявайте с разум действията си и не налагайте мнението си, за да сте сигурни в професионалния си успех. Семейните отношения ви създават проблеми. Липсата на хармония ви разболява. Заявили сте нежеланието си да се отдадете на сексуални мигове, заради невъзможност да се примирите с насилствено обвързване в нежелани интимни отношения.

СТРЕЛЕЦ

Помогнете на близките си, ако искат финансовата ви подкрепа за лечение, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари или ги преведете лично по сметката, в която влизат. Имате шанс да подобрите бързо материалното си състояние. Предпазвайте се от сериозни пропуски на работното място, ако решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си. Обстановката в дома ви ще е напрегната, заради прояви на ревност и обидни думи, които не успявате да преглътнете. Прекалили сте с опитите да обсебвате и сте отдалечили любимите си хора, затова не разчитайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не планирайте задачите си, защото плановете ви се провалят заради непредвидена странична намеса, която е във вреда не само на нас, а и на вашите колеги. Трудностите са породени от външни фактори, затова се радвайте и на малките си успехи. Не е изключено да поставите начало на успешна дейност. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на вашите нови делови партньори и познати. Очаква ви лично щастие. Не трябва да пропускате своя шанс за среща с интимния партньор, за да не разрушите връзката си. Тези от вас, които имат до себе си любими хора, могат да се отдадат на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете отговорни към своите постъпки и успехът ще е с вас. Проявете предпазливост при неочаквани разходи. Ако сте зад волана бъдете внимателни при пътуване в провинцията. При делова среща не говорете повече от позволеното. Разговорите няма да ви донесат успех, ако сте ги уговорили за този ден. Разсеяни сте и имате нужда от разтоварване. Не разчитайте, че запознанствата в дискотека или в заведение ще се превърнат в трайни романтични отношения. Ще изживеете разочарование. Не се впускайте в сексуални удоволствия с непознати партньори, за да избегнете проблемите с брачната си половинка.

РИБИ

Овладейте емоциите си и проявете далновидност, без значение дали в професионален план или в деловите отношения. Не се събирайте с колеги или партньори, които ви повлияват неблагоприятно. Не си разваляйте настроението заради интриги по ваш адрес от ваши нови познати. Все се срещате с хора, които са недоволни, че не са могли да ви впечатлят и да ви използват. Семейните представители на знака е добре да се съобразят и със задълженията с у дома, за да избегнат упреците от брачните си партньори. Не разчитайте на сексуални мигове, ако сте се прибрали в добро настроение след вечеря с колеги или приятели.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: