Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ще бъде ли модерен тази есен тихият лукс?
Автор: Екип Varna24.bg 17:47 / 03.09.2023Коментари (0)1101
©
Колкото и да не ни се иска, дойде отново времето да изпратим лятото и да се подготвим за есента, учебната година и дните в офиса. А тази смяна на сезоните винаги е свързана и с промяна на гардероба. Преди да тръгнем на шопинг обаче е добре да се запознаем с най-актуалните тенденции и да си харесаме тези, които ще паснат на нашия стил. А защо не и да решим да експериментираме с нещо ново и различно.

Тихият лукс

Всички сме виждали дрехите с големи лога на луксозни марки, които отдалече крещят, че са скъпи. Напоследък обаче забелязваме, че повечето известни личности се сдържат да се появяват с тях. А най-богатите хора на света обичат изчистените модели. 

Да се облечеш така, че да изглеждаш луксозно, без всички от километри да разбират коя точно марка са дрехите ни, е много по-ценно от това да си отгоре до долу в лога. Именно този тих лукс е една от актуалните тенденции за студените месеци. А за да я постигнем трябва да заложим предимно на класически модели в неутрални цветове, които да съчетаваме лесно и успешно.

Нюд и огнено

Неутралният, телесен цвят, който напомня на разтопено масло, е сред актуалните за сезона. Той лесно се комбинира с други цветове, а и кореспондира с предишната тенденция за тихия лукс, защото изглежда скъпо, особено ако е в комбинация с правилната материя - например коприна.

Мнозина модни експерти пък твърдят, че класическото червено ще е цветът не само на есента, но и на тази зима. Червеното ще замести успешно розовото, което властваше през лятото благодарение на манията по Барби.

Ако искаме да сме изцяло в крак с тенденцията, може да се облечем от главата до петите в огнения цвят. Ако пък ни липсва смелост, и един червен акцент във визията ни пак е достатъчен за да се открояваме. 

Металически блясък

Него виждаме всяка зима в празничните модели на колекциите и някак го свързваме най-вече с посрещането на новата година. В последните месеци от 2023 г. обаче може да заложим на него в големи дози и различни цветове. Не говорим за малко пайети или звезден блясък, а за изцяло блестяща визия, която със сигурност ще ни направи център на внимание, пише lifestyle.bg.

Голямо, черно палто

Тази неостаряваща класика се завърна на модните подиуми и със сигурност няма да сгрешим, ако изберем точно тази връхна дреха за следващите месеци. Тя се съчетава перфектно както с елегантна рокля, така и с офис визия или по-спортно облекло с дънки и кецове. С каквото и да сме облечени, просто го мятаме отгоре и сме готови за излизане.

Флорални мотиви

Свикнали сме да ги виждаме предимно в колекциите за сезон пролет/лято, но тази есен цветята отново ще са навсякъде - върху блузи, пуловери, жилетки, а защо не и панталони и поли. По-различното е, че са най-често върху черна или сива основа, на която се открояват още повече и създават настроение и в най-мрачния ден. 

Чорапогащници

Те са задължителна част от гардероба ни за по-студените месеци, ако обичаме и тогава да ходим с рокли и поли. Но този сезон е добре да разнообразим тези в телесен и черен цвят с модели, които са създадени да изпъкват, да бъдат акцент в облеклото. Залагаме на смели, ярки цветове, с които можем да направим по-интересен и най-скучния тоалет.

Бизнес стил

На ревютата на много от най-големите модни марки видяхме завръщане на строгата бизнес визия - поли тип молив, бели ризи, раирани сака и дори вратовръзки за дамите. Разбира се този тоалет не е за всяка работна среда, но ако ни допада този тип визия, можем спокойно да заложим на нея, без да се притесняваме, че ще изглеждаме скучно.

Големи чанти

Чантата, която побира всичко необходими и същевременно е модерна, е мечтата на всяка жена. Тази есен няма нужда да се мъчим с малките клъчове, защото големите му събратя, които наподобяват пазарски торби, имаха своя звезден миг на подиума и скоро ще ги виждаме навсякъде около нас, предава Marie Claire.

Големи шалове

Още един аксесоар, който е добре да е в по-големи размери за тази есен. Както ни представиха някои модни марки, той се носи по подобие на пончо и освен че ни топли в по-студените дни, разнообразява тоалета ни и показва, че сме в крак с тенденциите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с президента на Иран
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: