Симона Загорова призна за килограмите и режима след бременността

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:33 / 26.04.2021
1484
Симона Загорова упорито крие колко килограма е качила по време на бременността с първото си дете Галина. Твърди, че иска да запази тази информация само за себе си, за разлика от други известни мами като Мона Гочев и ким Кардашиян, които гордо обявяват точната цифра. В интервю за "Уикенд“ младата певица признава, че й се хапвало повече.

"Имах и повече апетит към определени храни. Нямаше как да не напълнея някой и друг килограм. Накрая ми беше доста тежко и нямах търпение да се почувствам отново в тялото си“, обяснява тя.

Сега вече е във форма, въпреки че й остават още 2-3 килограма за махане. "Спортувам и спазвам режима на д-р Емилова. Обществена тайна е, че при нея се поддържаме цял живот и майка ми, и аз. Плодолечението на д-р Емилова е желязно. За месец и половина успях да сваля доста килограми“, откровена е Загорова, а отговорът й ясно показва, че напълняването й е било сериозно.

Тя много внимаваше как се снима, докато чакаше появата на първата си рожба на бял свят. Симона и друг път е имала проблеми с килограмите, затова е особено чувствителна на тази тема, особено като се има предвид как изглежда майка й Глория. Щерката на примата разкрива още, че е готова за сватба, но засега приоритет й е детето. Тя планира да има и второ.

"Щом ти се роди първо дете, искаш да имаш и второ. Решихме, че ако имаме две рожби, едната ще е кръстена на майка ми, а другата - на майката на Дани. Майката си е майка, заслужава уважение и признание за грижите й през годините. Всяка маминка трябва да има внуче, носещо името й“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).