Скандал: Без две от чалга кралиците на концерта на Тони Стораро

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:16 / 05.04.2024
1727
Буреносни облаци надвисват в попфолк гилдията покрай грандиозния концерт на Тони Стораро, който на 9 май ще отпразнува 25 години на сцената в "Арена София". Поводът за това са две огромни липси в имената на звездите, които ще поздравят Стораро-старши с изпълнения от сцената - Преслава и Глория.

Особено деликатна се оказва темата с отсъствието на Преслава, с която Стораро има един от най-хитовите си дуети, озаглавен "Повече не питай". Наред с общите музикални проекти и приятелство през годините двамата са свързани и по интимна линия. Но не директна, а чрез големия син на Тони - Фики.

Седем години вече минаха, откакто Тони Стораро с половин уста призна, че Фики и Преслава имат връзка. А самият Фики с широка усмивка каза, че е влюбен в най-известната фолкпевица. Двамата правят цели три дуета, в които се пее за любов и още нещо.

Фики и Преслава категорично демонстрират връзката си на сватбата на колегите си Джена и Атанас Стоев - Малкия Канар през юли 2016-а. Двамата се появяват заедно и буквално не се отлепят един от друг цялата вечер. Според запознати Фики и Преслава, които преди време са спрягани за любовници, отново подновяват връзката си, като тогава тенденцията е отношенията им да се основават не само на креватна гимнастика, а упорито да се задълбочават.

Клюката по това време мълви, че чалга фурията от Добрич най-после е решила да даде шанс на младия си колега, който бил влюбен до уши в нея още от дете.

Бурна се оказва любовта между Фики и Преслава, които ту се събират, ту се разделят, щом останат без половинки до себе си, споделят запознати. Но това води до два негатива за двамата.

Първият е здрав пердах от мутри, който Фикрет изял заради отношенията си с Преслава. Напрежението дошло от Бирмата - бившия на фолкфурията. Вместо да се стресне от побоя обаче, Стораро-младши се нахъсал още повече и без грам притеснение се появил на рождения ден на певицата, макар и с разбит нос.

Вторият идвал от самия Тони Стораро, който не подкрепял похожденията на големия му син и искал той да се задоми за съвестна, добра и грижовна жена, която да му народи деца и да се грижи за семейство. Нещо, което впоследствие се случи - Фики си хвана Гюлджан, която му роди две деца и 4-членното семейство изглежда много щастливо. Синът му е кръстен на дядо си Тони, а дъщеричката носи името Еслем.

По този начин десетилетие по-късно ситуацията изглежда коренно различна. Фики ще пее в "Арена София" за празничния повод на баща си, но не и Преслава.

В сметките не влиза и Глория, което също сащиса феновете. Стораро-старши и примата на попфолка имат изключително успешен дует от 2022-ра и демонстрират добри отношения, но въпреки това тя също остава аут от списъка с ВИП гости на празничния концерт, който включва топимената в чалгата Азис, Галена, Софи Маринова (която е най-добрата приятелка на Преслава, а тя от своя страна беше кума на Софка на сватбата й с Гринго - б.а.), Десислава, Алисия, Константин, Емилия и малкия му син Емрах, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (5833):
12.06.2024 Ръсел Кроу за "Гладиатор" 2: Ревнувам
12.06.2024 Маги Сидерова стана боксьор
12.06.2024 23 години безмерна любов на Стилян Петров и Паулина - пример за истинска преданост
12.06.2024 Натали Трифонова показа спалнята си
12.06.2024 Помните ли трите хубавици от "Антибиотика", ето какво правят те сега
12.06.2024 Пиарът на Софка вдигна завесата за "Биг Брадър"
Още новини от Любопитни новини:
Woke културата има опасно влияние върху либерализма
Кевин Джонас притесни феновете си с лоша новина
Опасност от първа степен в Северна България! Градушки и обилни ва...
Пиарът на Софка вдигна завесата за "Биг Брадър"
Нана си харчи милионите в Америка
Дъщерята на Наско Сираков - Славея без сватба засега


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).