Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Скандал! Мъжът на Джулиана Гани разобличи Сами Хоснни
Автор: Екип Varna24.bg 12:06 / 18.05.2021Коментари (0)1408
©
В тежък "нокаут" бе пратен Сами Хоснни от половинката на Джулиана Гани. Съпругът на блондинката - Илиян Найденов, изобличи, че треньорът на Криско не е това, за което се представя.

Хоснни и мъжът до Гани са във война от няколко месеца. Всичко започна, след като участникът във "Фермата" публично оплю звездната двойка.

Това мотивира Найденов да се зарови в живота на треньора на Криско и да покаже, че Хоснни няма нужното образование. Или поне не е представил такова, въпреки че е приканван многократно да го направи.

Както е известно, Сами се представя за успешен диетолог и фитнес треньор. За разлика от него човекът до Гани има дипломи, с който може да практикува всеки от занаятите си.

Разследването на половинката на Малката Джулка показва, че всъщност Хоснни изобщо не трябва да прави хранителни режими, тъй като засега не е показал никъде да има нужната квалификация.

До тези заключения достига съпругът на Гани след куп срещи с адвокати.

"Едно лице, което твърди, че е диетолог, без да има нужната квалификация, тоест да има образование, е наказуемо. Наказва се със затвор до една година. Това ми каза адвокат, след като му обясних казуса със Сами. Подал съм жалба до районния съд да му бъде започната проверка. Ако се окаже, че няма квалификацията, последствията са ясни", споделя половинката на Гани пред "България Днес".

Найденов не спира дотук. Той се заравя още по-назад в миналото на треньора.

По времето, когато Сами влиза във "Фермата", той обяснява във визитката си колко успешен бизнесмен е и как много хора му плащат добре, за да получават съвети за техните бизнеси.

"Порових се доста за този човек - казва Илиян. - Върнах лентата много назад. Правих проучвания по всички възможни канали. Вярно е, че има фирма. Но в нея няма декларирани никакви приходи в този период, когато се бие в гърдите колко е успял. Което ме навежда на мисълта, че тя е просто фиктивна. И до днес той еднолично не управлява нищо. Има дял във фирмата, където има още двама съдружници. Не вярвам човек, който има успешен бизнес, да дели печалбата си с други хора. Не е рентабилно, нали? Това ме навежда на мисълта, че Сами е може би подставено лице. И нищо не е негово", споделя Найденов.

Сами е й представен като 10-кратен републикански шампион по кикбокс. Оказва се, че такава информация никъде не фигурира.

"За неговата кариера като боец няма почти нищо. Успях да намеря едва две негови срещи. Уви, в тях той все е на губещата страна. Не знам. Ако си шампион 10 пъти, все ще има нещо за теб", казва още Найденов.

Илиян изобличава Сами и в дейността му като фитнес треньор. Той се допитва до гуруто в тази сфера - Благой Ангелов, който има куп титли, а е подготвял редица родни спортисти.

"Техниката му е грешна. Ако някой имитира едно към едно упражненията, който той показва, човекът може да се нарани. Това ми каза Благой, след като видя как Сами провежда тренировките си", добави още Найденов.




Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: