Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Скорпиони, овладейте емоциите си, Везни, очаквайте нови запознанства
Автор: Екип Varna24.bg 08:52 / 11.05.2021Коментари (0)927
©
Дневен хороскоп за 11.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Запознанствата в този ден изискват особена предпазливост. Ще ви ядосат срещи с неприятели и неприятна новина, която ви поднасят нарочно, въпреки че не е пряко свързана с вас. Във всичко, което предприемате, се ръководете от здравия разум, за да постигнете успехи. Търсете начин за стабилизиране на заеманата от вас позиция. Възможни са проблеми в семейните отношения и открито грубо поведение, което ще раздразни околните и ще стане причина за разправия.  Сексуалните удоволствия са в мечтите ви, но рискувате да се лишите от тях.

ТЕЛЕЦ

Трудностите ще ви попречат да превърнете намеренията си в реалност. Днес сте участници във важно обществено събитие. Промените в този ден са положителни, ако не давате обещания за инвестиции. Не правете прибързани изводи на работното място. Добре е при желание да критикувате да сте уверени в правотата си. Необходимо ви е усамотяване, за да прецените дали да създадете семейство или все още не сте готови да поемете и тази отговорност. Семейните представители на знака могат да се отдадат на чувствата си и на сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не допускайте грешки, породени от неочакваните промени, които предприемате насила на работното си място. Работете със засилено внимание. Пазете се от измами. При пътуване не прекалявайте с високите скорости. Не се занимавайте с търговия или финансови сделки, защото ще сте губещи. За да не си създадете проблеми с брачната половинка се заемете със семейните си задължения. Агресивното ви поведение заради нежеланието да помогнете на любимите си хора в отговор ще доведе до тяхното нежелание за сексуални удоволствия.

РАК

Подемът при вас, който започва днес, ще продължи до края на седмицата. Неприятностите приключват, ако сами не си създадете нови. Направете промени в живота си. Поставете успешно начало на важни делови разговори. Подгответе се за срещи с нови делови партньори. Ще получите нови интересни предложения, които представляват интерес за вас. Денят не е добър за сключване на брак, нито за хармонизиране на семейните отношения. Вечерта не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и активен секс.

ЛЪВ

Добре е да анализирате постигнатото и ако сте допуснали някакви грешки ги отстранете. Проведете планираните разговори, без да подписвате договорите. Обмислете  ги още веднъж. Денят не е добър за пътуване. До обед проведете деловите срещи, от които зависи финансирането на нов проект. Създайте нови взаимоотношения. Избягвайте общуването с хора извън семейството си. Избегнете разправиите, породени от интриги на ваши съседи. Съмненията в изневяра, които са посели у вас, са безпочвени. Не се лишавайте от хармонията в сексуалния ви живот.

ДЕВА

Общуването на работното място, с непознати или малко познати хора, е  неблагоприятно за вас и за вашите колеги. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията. Уговорената делова среща осъществете в първата половина на деня, въпреки че не бива да сключвате договори. Възвръща се хармонията в личните ви отношения, която отдавна очаквате да се възцари отново. Щастливи сте, че отново сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви гарантират стабилизиране на интимните отношения.

ВЕЗНИ

На работното място и в личен план очаквайте нови запознанства. За съжаление някои от тях ще ви разочароват преди да ги задълбочите. Работата ви и умението да се справяте с всичките си задачи ви носи приходи. Проведете отлаганите делови разговори. Подпишете финансовите документи и договори. Възможни са семейни проблеми, караници с брачната или интимна половинка, само защото не знаете какво искате, но сте давали обещания, които сте забравили. Не обиждайте. За пореден път рискувате да съсипете сексуалните си отношения. 

СКОРПИОН

Вашата чувствителност ще ви изиграе лош номер, ако не овладеете емоциите си. Склонни сте да отмъщавате без причина, заради грешки на вашите колеги, вместо да им помогнете да се справят с тях. Ще се сблъскате с проблеми в отношенията с хората от обкръжението си. Не се карайте с никого. Денят е идеален за общуване със семейството. Отдайте се на приятни мигове с любимите си хора. Вечерта се откажете от поканата за гостуване и си създайте романтична обстановка, последвана от здравословен секс.

СТРЕЛЕЦ

Работете със съзнанието, че ако сте разумни ще успеете в начинанията. Бъдете реалисти и практични. Следобед започнете новите си задачи. Всяка самостоятелна работа ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Ако не сте семейни имате благоприятната възможност да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Не забравяйте да създадете приятни емоции на интимната си половинка. Не пропускайте сексуалните мигове.

КОЗИРОГ

Не надценявайте силите и възможностите си и не разчитайте на добрия случай в този ден, защото може и да не се появи. Изгодата от направените ви предложения е нереална. Откажете се от тях, за да не страдате. Известие ще стане причина за големи промени в личния живот и на работното място. Съдбата ви дава шанс да създадете хармонично семейство. Ако вече сте го създали, време е да помислите и за деца. Семейните могат да се отдадат без колебание на сексуални удоволствия. несемейните да бъдете предпазливи, ако едва днес са срещнали подходящия партньор.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви ден на емоции изискващ задължителен анализ на работата ви до момента. При необходимост потърсете помощта на близките си и на вашите колеги. Пътуването зад граница, което отдавна планирате, в този ден е нежелателно. Изчакайте по-добър период, когато забраните ще са отпаднали и няма опасност от зарази. Личните ви отношения се стабилизират, ако не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете заедно през целия ден. Следобед нараства желанието ви за интимни изживявания. Не се лишавайте от сексуалните наслади.

РИБИ

От вас зависи дали ще се възползвате от благоприятната възможност днес, за да разрешите съдебен спор и да оформите окончателните документи във ваша полза. Очаквайте подкрепата от страна на влиятелни покровители. Срещнете се с вашите делови партньори. Не проявявайте раздразнение, ако ви противоречат, защото мнението ви може да е крайно или да не е обективно.  Хармонията в семейните ви отношения зависи от вашето поведение. Бъдете щедри на чувства. Не си внушавайте, че не сте достатъчно влюбени и се отдайте на истинските си чувства и активни сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: