Слави Трифонов и сие погнаха неуважителния Румен Радев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (18)
12:28 / 21.11.2018
5630
Президентът Румен Радев е отказал участието си в "Шоуто на Слави" с официално писмо от пресцентъра на президентството. Вчера в предаването си Трифонов изтъкна, че писмото не е написано лично от държавния глава, а от Кирил Атанасов.

От "Шоуто на Слави" определиха отказа като "неуважение".  "Той ни е благодарил за интереса. Ние сме граждани на страната, естествено, че сме заинтересовани", обясни Трифонов.

Миналата седмица Слави Трифонов обяви в ефира на предаването си, че кани най-висшите фигури в страната да коментират актуалните проблеми в държавата.

Днес трябва да му гостува премиерът Бойко Борисов, в четвъртък – главният прокурор Сотир Цацаров, в петък – омбудсманът Мая Манолова, а по-следващия понеделник – председателят на Парламента Цвета Караянчева. 

Заради отказалия поканата Румен Радев, вчера неговото време бе запълнено с разговор със сценаристите на Трифонов и отговаряне на зрителски въпроси, отправени предварително към президента.

Виж коментарите (18)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).