Слави Трифонов обсебен от бившата?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:56 / 10.10.2018
3555
Новата песен на Слави Трифонов "Затова“ е посветена на бившата му Мартина Огнянова. Балерината от "Магаданс“ е последната любов на водещия, която все още занимава мислите му, пише "Галерия“.

Самата тя доскоро не подозирала, че се е превърнала в муза за творчеството му, защото вече е загърбила миналото окончателно, за разлика от Дългия.

"Сигурно в нещо важно много съм сгрешил. Аз не съм я взел, аз съм я убил“, гласи текстът на парчето му, писано именно за предишната му любима.

В момента екстанцьорката отглежда двете си момчета от треньора по бокс Коко Колев. Заедно с половинката си тя се занимава и с бизнес с козметика от Мъртво море.

Мартина и Слави имаха 6-годишен романс, но през 2014 година се разделиха и тя напусна предаването. Версиите за разлъката бяха две – изневяра от страна на Мартина и копнежът й да създаде семейство и деца, по отношение на което Трифонов не й дал никакви надежди.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).