Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слави Трифонов се помирява с бившите си колеги, дойде ред и на Зуека
Автор: Екип Varna24.bg 11:39 / 25.02.2021Коментари (0)2060
©
Слави Трифонов изгражда отново един по един мостовете към бившите си колеги, които изгори преди години. След като преди няколко месеца се помири с Тончо Токмакчиев, сега протегна ръка и към Васил Василев-Зуека.

Това стана директно от телевизионния екран. Актьорът изненадващо бе гост на Слави в шоуто му преди няколко дни. И двамата показаха приятелско отношение един към друг.

"На гости ми е един много специален за мен човек. Аз съм имал щастието, удоволствието и привилегията да работя с него. Всъщност това не е точно така. Не бих казал, че сме работили, защото това беше смисълът на живота ми. Аз се чувствах наистина удостоен с възможността да живея по този начин. Вижте как се изразявам, но това е истината. Той беше част от едно мое време, което все едно е било толкова отдавна. Понякога ми се струва и толкова близо, защото много от нещата от това време са оставали дълбока следа. Знам, че е малко клиширано, но те клишетата са такива, защото са верни. Ние се забавлявахме с този човек ужасно много. Преди много години, преди, представете си, повече от 25 години. Понякога ми се струва, че това време е изтекло толкова бързо, но наистина беше така. Ние бяхме много млади. Всъщност преди повече от 25 години с този специален за мен човек изпяхме емблематични за онова време песни, които се казваха с невероятните имена "Шат на патката главата". Да не говорим за един невероятен хит "Дулсинея". Той е много талантлив актьор, а наскоро с изненада разбрах, че и художник", така Трифонов представи Зуека пред зрителите си.

Васил му направи бърза забележка.

"Не започваш добре. Щеше да ме разплачеш", обяви той.

След това двамата си спомниха и разказаха няколко забавни момента от общата им работа. Все пак признаха, че не са се виждали и говорили с години. Така и не разкриха причините за това.

Представиха и част от картините на Зуека. Слави сподели, че се е бил приготвил да каже, че не струват, защото не е очаквал да му харесат. За негова изненада те доста му допаднаха. Дългия поиска да си купи две творби на Василев.

"Аз ще избера и ще ти пратя две", обяви Зуека, който не пожела пари от Трифонов и обясни, че ще му ги подари, съобщава "България Днес".

Василев е поредният от бившите колеги, с когото Слави се сближава в последно време след дълги години на "студена война". Преди няколко месеца първата крачка бе направена с Тончо Токмакчиев. Но той бе гост във "Вечерта на Ку-ку бенд", докато сега Зуека седна директно на диванчето при шоумена. Преди това Слави се сдобри и с Камен Воденичаров, който дори води свое предаване по телевизията му.

"Сега остава и Марта да се появи", избъзика Слави Краси Радков.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: