Слави притеснен за здравето на голямата си любов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:29 / 30.01.2019
44835
Слави Трифонов бил силно притеснен за здравето на бившата си половинка Маги Ангелова, научи "Галерия“. Голямата любов на шоумена се разболяла от грип и се наложило да отмени няколко свои участия в предавания.

Веднага щом Дългия разбрал за влошеното й състояние й се обадил по телефона и й предложил да я заведе при специалист, за да не се усложни. Трифонов дори й изпратил по куриер огромен букет рози и кошница с плодове, с пожелание за бързо оздравяване.

Магдалена е клиничен психолог, води лекции за позитивно мислене и личностно израстване. Миналата седмица трябваше да бъде гост в онлайн предаване, но заради грипа отмени участието. Според запознати, Маги наистина била много добра в професията си и често помагала на Слави, когато падне духом.

Двамата имаха дълга връзка, като Маги е единствената жена, на която Дългия публично се е обяснявал в любов. Въпреки това Ангелова се омъжи за друг и му роди дете, но преди няколко години Маги се разведе.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Днес е първият ден, ако сте решили да отслабвате с лунната диета ...
В 21-ви век: Мъж е даван "под наем" за селскостопанска работа, дъ...
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).