След 23 години брак Драгана Миркович се развежда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:28 / 28.03.2024
3931
Сръбската легенда Драгана Миркович хвърли страшна бомба за личния си живот. Оказа се, че хубавият семеен живот, какъвто си мислехме всички ние, че води, е бил фарс и тя най-накрая събра сили да излее душата си и да разкрие дълго пазена тайна. 

"Като човек, който е основал целия си живот на честност, чувствам морално задължение днес да се обърна към цялата общественост. С голяма тъга трябва да ви съобщя, че подадох молба за развод", казва Драгана. 

"Отношенията ми с Тони отдавна не са същите, а от три години на практика водим отделен живот и не живеем под един покрив. Въпреки всички непреодолими различия, в името на семейството ми и защото така съм възпитан, направих всичко, за да спася общността, която някога сме имали. С течение на времето обаче тази пропаст се разшири и осъзнах, че причиняваме повече вреда на любимите си хора, като се принуждаваме да останем в нещо, което не работи дълго време, отколкото като прекратим брака си.

Със сигурност ще остана последователна на принципите си, на начина си на живот, както оставам вярна на семейството и публиката си и винаги ще уважавам Тони като баща на децата ми и човек, с когото съм прекарала много красиви години.

Поради всичко това, това е единственото, което ще кажем по тази тема, благодаря на медиите за успешното им сътрудничество и ви моля да уважите това решение и да не увеличавате тежестта на момента, през който преминава цялото ни семейство. С надеждата следващия път да се чуем с много добри новини, благодаря предварително за разбирането", казва Драгана пред vecer.mk.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5333):
09.05.2024 Сашо Кадиев обяви голяма новина. Ето кога е сватбата!
09.05.2024 Борис Дали не живее с майката на бебето си?
09.05.2024 Този талантлив барабанист ли взима мястото на Венко в "Ку-ку бенд"?
09.05.2024 Който купил, купил, билетите за най-големия концерт на примата Лили Иванова свършиха
09.05.2024 Грозна режисьорка се влюбила до полуда в актьора Филип Аврамов
09.05.2024 Плъзнаха слухове кой печели Dancing Stars
Още новини от Любопитни новини:
Ето колко точно чай трябва да пиете, за да забавите процеса на ст...
Излезе трейлърът на филма за футболната легенда Георги Аспарухов-...
Напусна ни журналистът Петър Бочуков
Майката на най-известния наш влогър била с ограничителна заповед:...
Най-отровната риба в света: Всеки нейн шип има по две отровни жле...
Бричката: Кола, произведена през 2015 г. е възможно да замърсява ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).