Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Смърт,любовна раздяла и болести белязаха най-кошмарната година на известен роден модел
Автор: Екип Varna24.bg 15:01 / 14.02.2021Коментари (0)2209
©
За Мариан Кюрпанов изминалата година не е била сред най-успешните. Той е категоричен, че никога досега не е минавал през по-труден период в живота си. За щастие, чаровникът се опазил от Ковид-19, но се потресъл от смъртта на много близки хора. Сред загиналите е и негов чичо. Той така и не се разболял, но пък други проблеми със здравето го застигнали. Топмоделът сериозно закъсал с кръста и едва се отървал от нечовешките болки.

Дископатията на Кюрпанов се обострила през пролетта, по време на първата вълна от коронавирус. Тогава той се застоял в дома си в Ню Йорк и обездвижването си казало думата. От стрес и болки моделът отслабнал драстично и тежал едва 81 кг при ръст 194 см. "Последно бях толкова на 13 години! Направо не можех да се позная, като се погледна в огледалото", оплаква се Мариан в интервю за женско списание.

От кризата успял да го измъкне неговият брат, който е кинезитерапевт и се е справял дори с по-тежки случаи. По думите на Кюрпанов експертът е лекувал даже хора с множествена склероза и е вдигал на крака инвалиди. Тъй като нямали възможност да се видят лично заради пандемията, специалистът пращал на Мариан онлайн упражнения, които да прави ежедневно. Наложило се да му бият и инжекции, повлияващи болката и възпалението. Накрая му изгорили нервните окончания и след това последвала рехабилитация. Сега чаровникът е добре и дори си позволява да кара кайт – едно от любимите му занимания.

В момента Кюрпанов е в Доминикана. Живее там от средата на декември и още не е решил кога точно ще се завърне в Манхатън. Отседнал е в луксозната вила на свой близък приятел, чието име не споменава, и по цял ден е на плажа или край басейна. Мариан се жалва, че заради Ковид-19 работата в Ню Йорк е намаляла драстично, затова не бърза да се връща. През лятото участвал в няколко рекламни кампании, но после настанала суша. Сега "ходи" на  онлайн кастинги, праща снимки по имейли и се надява да го одобрят за нови ангажименти.

Кюрпанов известно време работеше като брокер, но и тази дейност била блокирана от пандемията. През последните месеци настъпило раздвижване в сферата, ала той изпуснал много клиенти и вече няма желание да се занимава с недвижими имоти.

Преди появата на коронавируса Мариан предлагаше луксозни домове на заможни клиенти в Манхатън. Чарът му много помагал в успешното подписване на договори, а комисионните му стигали да поддържа висок стандарт на живот в САЩ и да обикаля света. "Не ми беше лесно, защото конкуренцията е голяма, но когато човек има хъс и желание да се развива, всичко е постижимо", категоричен е Кюрпанов. Той имал куп успешни договори, дори успял да продаде имение в Калифорния за над 7 милиона долара, като комисионната от близо 2% му стигнала за дълъг период от време, писа "Уикенд". 

Що се отнася до личния живот, сърцето на топмодела е свободно. Той твърди, че не страда от липса на женско внимание, но не успява да се задържи дълго с никоя.

С последното си гадже Мариан се разделил заради несходството в характерите и различните им възгледи за живота. Красавицата е на 30 и също работи като модел. Запознали се покрай общи професионални ангажименти, но не успели да съхранят връзката си. Тя заминала за родната си страна Германия и оттогава не са се виждали. "Приятелите ми не я харесваха и ми казваха, че не е за мен, но аз не ги слушах!", споделя Кюрпанов.

Близките му обаче смятат, че e крайно време да се задоми. Най-притеснена била майка му, която все го питала кога ще става баба. 40-годишният Мариан казва, че е готов да дундурка бебе, но предпочита да се остави в ръцете на съдбата, а не да насилва събитията. "Ако ми е писано да срещна подходящата половинка, то ще се случи. Не търся връзка на всяка цена, и сам се чувствам достатъчно добре!", твърди моделът.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: