Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Спокоен ден за Везните днес, Скорпионите да не пазаруват разточително
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 14.04.2021Коментари (0)1087
©
Дневен хороскоп за 14.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Сутринта ще се разочаровате зе преден път от ваш колега. Не се оставяйте да ви обхване лошото настроение, защото такива разочарования не са изключение, съпътстващо само вас. Денят ви поднася положителни промени. Въпреки трудностите на работното място, които ще ви изненадат неприятно, ще се справите със служебните си задължения. Вечерта ви очакват приятни романтични мигове и незабравима среща. С любимия ви се отдайте на сексуалните си желания, които ще оставят незабравим спомен в двама ви. 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте отношенията си чрез промените, които сте длъжни да предприемете още днес. Те са ви необходими и в личните и в професионалните отношения. Успехът е с вас. Не го пропилявайте! При деловите разговори или при обсъждане на намерението ви да инвестирате, предпазливостта е задължителна. Вечерта си останете у дома и сдържайте емоционалните си реакции. Рискувате да съсипете настроението и на интимната си половинка и да отдалечите любимите си хора отново от себе си, като се лишите от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

На работното място се справяте отлично с всичко, като компенсация за личните проблеми, започнали сутринта в дома ви, на които не успявате да намерите решение. Ако развивате бизнес помислете за разширяването му. Инвестициите, които можете единствено да обсъждате в този ден, да са съобразени с общото ви финансово състояние. Не пътувайте! В личните си отношения е време да въведете ред, а също и да изясните чувствата си. За пореден път ви липсва хармонията, а това вреди на нормалния ви сексуален живот. 

РАК

Не позволявайте на емоцията да ви попречи да сте реалисти, да стоите на земята и да преценявате в разума си поднасяната ви информация. Не създавайте близки отношения с малко познати хора. На работното място жънете предимно успехи свързани с материалната ви стабилизация. Не отказвайте допълнителна работа. Няма да се преуморите, а и приходите са отлични! Семейните ви отношения са хармонични и ви правят щастливи. Вечерта се отдайте на романтични изживявания и приятни сексуални мигове. 

ЛЪВ

Имате шанс за материални успехи, въпреки трудностите по пътя си. Не се отказвайте и не се отвличайте с маловажни задачи. Радвате се на закрилата на Съдбата и имате възможност да се възползвате от нея. Не пропилявайте добрите си професионални шансове, които скоро няма да ви бъдат поднесени отново. Отношенията с близките ви са хармонични. Вечерта се приберете у дома и се отдайте на приятни мигове сред близките си. Ако сте в настроение, не пропускайте да си доставите сексуални удоволствия с любимия. 

ДЕВА

Чувствата не бива да пречат на вашите служебни задължения, защото ако не сте доволни от постигнатото няма да се отдадете изцяло на романтичната вечер, на приятните емоции и ще разочаровате партньорите си. Очаквайте предложения за допълнителна работа. Отложете деловите срещи и разговори. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в поведението на любимия. Само с откровеност ще съхраните хармонията в семейството си и с интимната половинка и нормалните сексуални отношения. 

ВЕЗНИ

Предстои ви ден, изпълнен със спокойствие и благополучие, ако не дадете изява на емоциите си. Всички ви подкрепят, ако не проявявате нетипична чувствителност. На работното място се справяте със задачите си с лекота. Имате подкрепата и похвалите на колегите си, които ви зареждат с нови сили. Отговорете им с благодарност. Създайте хармония в отношенията у дома, и избегнете разправиите с близките ви хора. Не изневерявайте, особено ако сте семейни, защото дистанцията в леглото между вас и интимната ви половинка може да се окаже непреодолима.

СКОРПИОН 

Проблемите изискват компромис, за да ги разрешите. Съкратете максимално срещите и разговорите. Бъдете мъдри и тактични. Не пазарувайте разточително, за да задоволите нечий каприз. Начинанията са успешни. На работното място се справяте отлично, ако се концентрирате в работата си. Прибързаността е забранена. Вечерта ще бъдете щастливи, че любимия отговарят на чувствата ви. Запознанствата са разочароващи. Пазете се от сексуални контакти с малко познати партньори, дори и ако сте сериозно увлечени. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете тактични и се съобразявайте с мнението на хората от обкръжението си. Не си заслужава да пропилявате успешния ден и да разваляте отношенията си на работното място. Не разчитайте само на късмета си, защото дори и при добри възможности може да се провалите. Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

КОЗИРОГ

Вземете се в ръце и разрешете възникнали проблеми в интимния живот, за да не ви попречат и на работното място. Ако ги избегнете сте в стихията си и всичко ви върви като по вода. Възползвайте се и завършете изостаналите задачи, които ви притесняват и ви пречат да започнете планираните нови. Не са изключени проблеми в личните отношения. Не бързайте да приемате поканата за обяд от упорит ухажор. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще се ядосате, че не успявате да вървите по избраният от вас път, само защото сте решили да се инатите и да се противопоставяте на всички. Бъдете сдържани и не говорете агресивно и без причина с вашите колеги. На работното си място бъдете решителни и отговорни. Имате възможност, независимо от проблемите, да се справите със служебните си задачи. Ще изживеете романтично приключение и среща със стара любов, която може неочаквано да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предложението за еднократно сексуално изживяване, защото ще ви създаде проблеми с брачната половинка.

РИБИ

Намерете сили в себе си и простете на неприятелите си, които се опитаха да ви навредят. Ще ви олекне и ще си възвърнете доброто настроение и умереност. Оформете  финансови документи. Ако се занимавате със собствен бизнес проведете деловите си срещи. Днес ще направите крачка към успеха, дори и ако рискувате. Вечерта създайте приятна обстановка в семейството. Зарадвайте любимите си хора с подарък. Сексът ще ви достави удоволствие и ще ви разтовари от напрежението.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: