Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Становище на мола за кадрите вътре, които разгневиха цяла България
Автор: Екип Varna24.bg 17:17 / 05.04.2023Коментари (6)2463
© Plovdiv24.bg
Във връзка с публикувано на 4 април видео в YouTube, заснето на територията на Mall Plovdiv, от търговския центъра заявяват следното:

"Дълбоко разтревожени сме от вчерашния инцидент, засягащ нерегламентирано

заснето видеосъдържание, публикувано в платформата YouTube, което включва

недопустимо поведение от гости на търговския център.

Бихме искали да подчертаем, че Mall Plovdiv не толерира никакви форми на дискриминация или насилие, както и вандалски прояви. Ангажирани сме да създадем безопасна и приветлива среда за всички посетители и ще продължим да работим за постигането на тази цел.

Безопасността и сигурността на нашите посетители са наш основен приоритет, като сме в контакт с местните правоприлагащи органи за изясняването на този инцидент. Оказваме пълно съдействие на разследването и работим за предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще.

Бихме искали да подчертаем, че неоторизираното заснемане на територията на обекта е категорично забранено и противоречи на вътрешните ни правила. Заснемането на територията на търговския център може да бъде разрешено след предварително писмено и официално запитване към нас, което съдържа подробна информация и данни за целта на записа, платформата, на която ще се излъчи, участниците и всички необходими детайли за проявата.

В случая такова искане не е постъпвало и Mall Plovdiv не е давал съгласие нито писмено, нито устно за заснемането на публикуваното видео. Уточняваме, че това е първият подобен случай и видеото е заснето за изключително кратко време и без знанието на мениджмънта на мола.

Осъзнаваме, че този инцидент може да е предизвикал безпокойство сред нашите посетители и искаме отново да уверим всички, че предприемаме всички необходими мерки за предотвратяване на подобни ситуации в бъдеще, включително ограничаване достъпа на лицата, заснели видеото.

Призоваваме всички, които са станали свидетели на инцидента, да се свържат с полицията. Също така апелираме недопустимо съдържание да не бъде разпространявано допълнително".




Още по темата: общо новини по темата: 77
29.11.2023 »
17.10.2023 »
22.07.2023 »
20.07.2023 »
20.07.2023 »
19.07.2023 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Този мол охрана няма ли? Каква е ролята на дядото, който стои на входа? Утре някой може да реши да стреля вътре, пак ли ще кажат - няма разрешение от нас да се трепят хора вътре, нямаме проблем.
+1
 
 
Това са нелепи оправдания! Страх ви е да не разгневите някое НПО и някой посран инфлуенсар! Ако това е пропуск, то още утре цялата охранителна фирма трябва да бъде сменена, защото сте проспали инцидент. Моето семейство и нашите приятели в знак на солидарност с момчето няма да посещаваме въпросния МОЛ.
+3
 
 
Това обяснение е даже по-нелепо от клипа на чалгаджиите. По-добре да си признаят, че са очаквали евтина реклама на мола. Да кажат обаче как в мол е възможно група хора да снима уж без разрешение и то не просто да щракнат нещо, а да карат човек да пълзи сред посетители, си е притеснително. Щом това е възможно, утре може някой с мачете спокойно да се разходи по етажите и да снима какво прави, а от мола да разберат на следващия ден от медиите.
-2
 
 
Пловдив град на простаците и простотията!
+5
 
 
Какво се обяснявате,къде Ви е била охраната или те са само статисти.
За кого е детската площадка в Цар Симеоновата градина? За деца или възрастни? Онова,което видях на 14.04.ме възмути много ,но изглежда само мен !
на 05.04.2023 г.
+3
 
 
"неоторизираното заснемане на територията на обекта е категорично забранено и противоречи на вътрешните ни правила."- Не Ви ли е срам?! А като" не толерирате никакви форми на насилие"- тогава къде сте бляли?! Имате камери навсякъде, защо не се намесихте?! Добре ,че все пак някой го е заснел, зада си получат заслуженото тези тъпанари ! Дано само прокуратурата не си затвоти очите както обикновено, защото явно в тази държава ПРАВАТА СА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: