Становище на мола за кадрите вътре, които разгневиха цяла България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
17:17 / 05.04.2023
2491
Във връзка с публикувано на 4 април видео в YouTube, заснето на територията на Mall Plovdiv, от търговския центъра заявяват следното:

"Дълбоко разтревожени сме от вчерашния инцидент, засягащ нерегламентирано

заснето видеосъдържание, публикувано в платформата YouTube, което включва

недопустимо поведение от гости на търговския център.

Бихме искали да подчертаем, че Mall Plovdiv не толерира никакви форми на дискриминация или насилие, както и вандалски прояви. Ангажирани сме да създадем безопасна и приветлива среда за всички посетители и ще продължим да работим за постигането на тази цел.

Безопасността и сигурността на нашите посетители са наш основен приоритет, като сме в контакт с местните правоприлагащи органи за изясняването на този инцидент. Оказваме пълно съдействие на разследването и работим за предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще.

Бихме искали да подчертаем, че неоторизираното заснемане на територията на обекта е категорично забранено и противоречи на вътрешните ни правила. Заснемането на територията на търговския център може да бъде разрешено след предварително писмено и официално запитване към нас, което съдържа подробна информация и данни за целта на записа, платформата, на която ще се излъчи, участниците и всички необходими детайли за проявата.

В случая такова искане не е постъпвало и Mall Plovdiv не е давал съгласие нито писмено, нито устно за заснемането на публикуваното видео. Уточняваме, че това е първият подобен случай и видеото е заснето за изключително кратко време и без знанието на мениджмънта на мола.

Осъзнаваме, че този инцидент може да е предизвикал безпокойство сред нашите посетители и искаме отново да уверим всички, че предприемаме всички необходими мерки за предотвратяване на подобни ситуации в бъдеще, включително ограничаване достъпа на лицата, заснели видеото.

Призоваваме всички, които са станали свидетели на инцидента, да се свържат с полицията. Също така апелираме недопустимо съдържание да не бъде разпространявано допълнително".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)

Още по темата (77):
29.11.2023 Тихомир-Мелиса разказа как и защо е сниман скандалният клип в мол "Пловдив"
17.10.2023 Адвокатите на Чеченеца, Тротинетката и Куката с общо желание
22.07.2023 Майката на Денислав за Чеченеца, Тротинетката и Куката: Искаме тормозът да
спре
20.07.2023 Емили Тротинетката: Момчето само си го поиска
20.07.2023 Свидетел: Тошо Куката сплашва Денислав, като го притеснява на работното му място
19.07.2023 Милен Стаматов (Готти): Не съжалявам, че разпространих видеото на Тротинетката, Чеченеца и Куката, но делото ще се проточи
Още новини от Любопитни новини:
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).