Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стоян Алексиев от "Откраднат живот" призна за студентката, в чиито гащи бръкна!
Автор: Екип Varna24.bg 17:03 / 12.08.2017Коментари (1)2218
©
"Това е моята приятелка!". С тези думи звездата на българското кино Стоян Алексиев обясни отношенията си с 24-годишната Ивана Бобойчева. Двамата бяха хванати в интимни пози преди дни от фотографи. "Не разбирам защо се шуми толкова от акт, който хората правят по цял свят - да се прегръщат, да се държат за ръце или да се целуват в устата. Аз и с Теди Москов се целувам, ама никой не роптае срещу това и не ме нарича как ли не", обясни пред "България днес" разочарован Алексиев.

Той даде за пример и други негови колеги, които се държали "интимно" - Теодора Духовникова, която за чао бе снимана от папараци да се целува в устата с Калин Врачански. "Пък си е женено щастливо момичето и всичко е ок", обясни Алексиев.

"Ивана е моя приятелка, сега, дали ми е любовница, това са неща, за които дори не ми се говори, гавра е някаква с мен. Влиза се в личното ми пространство, което ми е неприятно", тъжно промълви екранният д-р Генадиев.

Според него в цял свят хората проявяват интимност, като са приятели, но никой не намира поведението им за скандално, а тук, у нас, се прави от мухата слон. "Не ме занимавайте с глупости!" Така реагира жената на Стоян Алексиев - Надя, на въпрос дали се тревожи от снимките, които се разпространяват от няколко дни, на мъжа й, който пипа девойка на възрастта на дъщеря му. Г-жа Алексиева каза, че е щастлива с внуците си на морето и изобщо не й е до това да обяснява на когото и да било отношенията със съпруга си.

Семейството от години е свикнало да живее в "отворен брак". Преди време Стоян Алексиев се върна във Варна, за да "помогне" на театъра в родния си град, а жена му бе в София с малкия им син - Александър. Момчето така и израсна, рядко се виждало с баща си.
"Свикнали сме да живеем далеч един от друг, но от това не страда любовта ни, ние сме много задружни и сега", категоричен е Алексиев.

От цели цели три години е факт връзката между актьора Стоян Алексиев и много по-младата му колежка, с която двамата скандализираха обществото. На 63 години е бил тогава хитовият д-р Генадиев от "Откраднат живот", а младата му изгора - едва на 21 г.
В това са категорични познати на девойката, ставали многократно свидетели на демонстративната им връзка. Момичето не криело, че е яко хлътнало.

24-годишната Ивана Бобойчева е студентка последна година в НАТФИЗ, специалност "Кукли". Още през първата си година като студентка тя успява да завърти главата на Алексиев, кълнат се нейни познати. Тя фигурира в актьорския състав на постановката "Лавина" на турчина Тунджер Джюдженоглу, в която главната роля изпълнява именно Стоян Алексиев. Стоян и младата му приятелка не крият близките си отношения в социалната мрежа, където открито показват, че прекарват времето си заедно и извън София. 

Миналата година двамата са били заедно в Турция. С компания от двама колеги на Ивана Алексиев и тя са прекарали повече от седмица в южната ни съседка. На фотос от екскурзията двамата позират щастливо прегърнати.

Ивана не се срамува да демонстрира силната си привързаност към Алексиев въпреки укорителните погледи, но и тя отказва да коментира от какво естество точно са чувствата й към него. Прохождащата актриса реагира с любовни сърчица на снимките на Стоян в социалната мрежа - досущ като влюбена в съученика си тийнейджърка.

Последните скандални снимки отпреди дни и сценките, които се разиграват на тях, били нещо абсолютно нормално за двойката. Бъркането в гащите на публично място било ежедневие за влюбените. В това уверяват интернет потребители, станали неволни свидетели на подобни сценки.

"Точно тази двойка гледахме в подобни интимни и дълго траещи ласки на бул. "Витоша" пред наливната парфюмерия, в която момичето работи, и ние станахме неволни свидетели на физическите им дръзки контакти. Не сме правили снимки и не сме имали намерението да разпространяваме такива, тъй като нямам право да съдя живота на никого. Въпреки това бях шокирана и погнусена, признавам си. Редно е поне да се спазват някакви обществени норми, особено в присъствието и на деца, за да не ги сочи никой с пръст и да се меси в делата им" - разкрива потресена госпожа в интернет пространството, от чийто разказ става ясно, че девойката се издържа като продавачка на парфюми, докато учи.

И в студените зимни месеци, и в горещите летни двамата обикалят столичните улици, спокойно хванати за ръка. Стоян Алексиев е баща на три деца, а освен това се грижи и за сина от първия брак на настоящата си съпруга - Надежда Алексиева. От брака си с Надя Стоян има син - актьора Александър Алексиев, с когото играят заедно в "Откраднат живот". От първия си брак пък има други двама наследници - великолепния актьор Цветан Алексиев и цигуларката Елица Алексиева. В семейство Алексиеви е израснало още едно дете - Венци, синът на Надя от предишен брак.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
"Аз и с Теди Москов се целувам...", призна Стоян Алексиев. А в гащите му бъркаш ли, Стояне?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: