Стоян Алексиев с драматична изповед след скандала с Ивана, в чийто гащи бе спипан да бърка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (25)
11:18 / 01.10.2017
2556
Не съм в Гърция. Живея в семейното ни жилище. Съпругата ми си живее тук с мен. На 20 октомври преди 30 години се оженихме с Надя в Пловдив, там се срещнахме. Тя е момиче с характер и способности. И двамата се чувстваме сякаш от вчера сме гаджета. Това заяви в ефира на "Събуди се" Стоян Алексиев в откровена изповед.

"Хората ме посрещат като герой. Като видях снимката, чак ми стана гнусно. Изглеждаше, че ръката ми бърка в гащите й. С Ивана сме колеги, тя завършва в момента. Прекрасна актриса и страхотен човек е. Ние с нея ще правим едно малко филмче.

На този въпросния ден ние бяхме в театъра и точно си говорехме за планове и за неща", поде Алексиев, който обясни, че всичко е било сценка и са се правели, че има папараци и са инсценирали сценка, а се е оказало, че наистина има хора, които ги снимат.

"Това са глупаци. Те нека се сетят, че винаги тялото излъчва неща, които са в комплекса на нещо", каза той. "Ние с Ивана сме роднини с нея по това, че сме влюбени в работата си. Тя е свято нещо, независимо, че имаме такава огромна разлика", добави той.

"Спрете да бъдете глупаци, спрете да бъдете нацисти, спрете да преследвате хората", директно се обърна Алексиев към папараците. "Някой просто те въвлича в сценарии и създава образ на човек, който аз не познавам и никой не познава", каза още той и добави, че децата му искат да съдят вестника, в който е написано, че семейството на Алексиев се е отрекло от него.


Виж коментарите (25)
Още новини от Любопитни новини:
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).