Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Строго предупреждение към една зодия: Не изневерявайте!
Автор: Екип Varna24.bg 08:58 / 04.06.2021Коментари (0)1144
©
Дневен хороскоп за 04.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Очаквайте запознанства, които не бива да пропускате. Не ви съветвам да отидете за малко на работа, ако присъствието ви не е задължително, но ако се налага да сте там бъдете отговорни и задълбочени и заради ретроградния Меркурий. Ако днес сте в отпуск и сте решили да се занимавате с ремонти у дома или на вилата, бъдете предпазливи.  Не сте настроени за физическо натоварване, а разсеяността е причина за травми. Не пренасяйте лошото настроение у дома. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимната си половинка към сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Ако имате усещането, че общуването с много хора ще натовари психиката ви, отложете деловите си срещи, могат да почакат деня в който сте готови и няма да се провалите, а и Меркурий е все още ретрограден. Приемете покана за делови коктейл, която ще ви донесе запознанства. Внимавайте, защото може да пропуснете да осъществите полезни и дълго очаквани запознанства. Възможен е край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте изцяло във властта на емоцията, която пречи да се справите добре с професионалните си задължения, но и заради забраните на все още ретроградния Меркурий. Не сте готови да поемете отговорност за действията си. Лошото ви настроение може да стане причина за разправия с колегите ви, която ще ги изнерви. Вечерта си дайте почивка. При семейните проблемът ще е с децата и заради ревността на половинката, която отново е дочула нещо и е избухнала с обидни думи. Бъдете търпеливи с любимите си хора и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желанието за тях.

РАК

Заемете се с желана творческа дейност. Съдбата ви закриля от неприятели и ви предпазва от проблеми, като ви дарява увереност в бъдещите успехи, дори и при ретроградния Меркурий. Не пропускайте да се възползвате от този шанс. Не се изкушавайте в устрема си да работите инатливо и задъхано, защото ще изнервите колегите си. Въоръжете се с търпение и няма да сгрешите. Заведете любимите си хора на ресторант или погостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза. Сексът не е ваша мечта в този ден, въпреки че половинката ви е настроена за интимни мигове.

ЛЪВ

Не ви съветвам да обсъждате отношенията си на работното място, защото вашите колеги няма да ви разберат. Рискувате да приемат желанието ви за разговор като  опит от ваша страна да им вмените вина. Мърморенето и критиката и безконечните служебни телефонни разговори ще ви изнервят и ще излеете гнева си върху невинни жертви, които случайно попадат във вашето обкръжения. Вечерта почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия. Ще се почувствате ободрени.

ДЕВА

Неочаквано ви изненадва делова среща, която ще остави трайна следа в живота ви и ще повлияе професионалните ви планове, но с предпазливост заради ретроградния Меркурий. Ще ви донесе и бъдещи финансови успехи. Вечерта, след края на работния ден си намерете приятна компания, създайте си приятни емоции. Ново запознанство ще ви зареди с вдъхновение и желание да творите. Време е да разрешите личните си проблеми. Опитите ви да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. Вечерта ще предизвикате конфликти у дома заради невъзможността да реагирате спокойно. 

ВЕЗНИ

Ограничете контактите с делови партньори, а вечерта отменете срещите и поканите за гостуване. Заредете се с оптимизъм и ще преодолеете неразположението и недоволството си. Ако не надмогнете песимизма си останете си у дома, защото нито ще се справите със служебните си задължения, нито ще постигнете целите си при разговорите с вашите колеги. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

СКОРПИОН

Очаквайте трудности заради ваши роднини, а и при ретроградния Меркурий. Заради поредните клюки ще ви искат пари, но без да ви ги връщат. Откажете им без колебание, за да съхраните добрите си отношения. Ако сте дали обещание на колегите си, че ще отидете на среща с на ваши делови партньори, бъдете коректни, въпреки че днес изобщо не ви се работи .Ако сте преценили, че човекът до вас е мечтаната половинка, приятелството ви със сигурност може да прерасне в любов. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че вашата половинка се опитва да властва над вас и в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Обърнете внимание на отношенията си с вашите приятели, близки и колеги. Неприятели се опитват да ви навредят, а и късметът не е с вас при ретроградното движение на Меркурий. Колегите ви са поискали съвет от вас, който не бива да им отказвате. Знаете, че без странична помощ трудно ще отхвърлите сами задачите си. Бъдете толерантни към чуждите потребности. Жените  родени в знака изживяват романтична любов. Позволете на партньора си да се усети силен и ваш закрилник. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората. 

КОЗИРОГ

От сутринта в този ден сте отпаднали и нямате желание за работа. Пазете се от измами при служебни срещи, възможни заради ретроградния Меркурий. Вашата мнителност води до агресивни, необмислени постъпки. Не провеждайте делови разговори, дори и ако колегите ви настояват да го сторите на всяка цена и ви провокират. Няма да са във ваша полза. Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще оправи настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили. 

ВОДОЛЕЙ

Разрешете всички възникнали проблеми на работното си място, като действате с такт, търпение и внимателно поднасяте критичните си забележки, защото Меркурий е ретрограден. Когато поднасяте идеите си свързани със служебните ви задължения, сторете го така, че думите ви да бъдат възприети от колегите ви с лекота. Стабилизирайте семейните си отношения. Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се и бягайки от разговори с тях. Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

РИБИ

Не фантазирайте и не си поставяйте нереални цели по време на ретроградния Меркурий. Само с разумни действия от ваша страна успехът и признанието са ви гарантирани. Заемете се със задълженията си на работното място. Не се колебайте да поставите исканията си пред вашите началници и колеги, ако са свързани с финансиране на общ проект. Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: