Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Строго предупреждение към една зодия: Не проявявайте агресия към колегите си!
Автор: Екип Varna24.bg 09:20 / 24.06.2021Коментари (0)1105
©
Дневен хороскоп за 24.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


От сутринта създавате напрежение заради нежеланието ви да работите активно. Недоразумения в отношенията с партньорите ви могат да се отразят лошо на вашия авторитет. Не започвайте нови занимания. Не е изключено да се наложи да ревизирате бъдещите си планове, за да избегнете личната си финансова криза. Предпазвайте се от нови запознанства с представители на противоположния пол. Венера не е на ваша страна. Романтичната среща ще е разочароваща. Семейните да не се изкушават от сексуална връзка с партньори, с които едва са се запознали, за да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви покупка, свързана с неприятни и неочаквани от вас разходи за ремонт, който може да ви загуби времето днес. В противен случай рискувате да не се справите с професионални си задължения заради преумора, но можете да се заемете с рутинните си задачи. Обмислите новите предложения, за да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях. Радвате на вниманието на противоположния пол. За съжаление запознанството е разочароващо. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.  

БЛИЗНАЦИ 

Денят е добър за успешна творческата дейност. Не се колебайте да създавате творби, като се доверите на фантазията си. Деловите пътувания няма да ви донесат очакваните договори и финансови постъпления. Отложете ги за следващата седмица или за другия месец. Предпазвайте се от неочаквани проблеми заради липса на желание да завършите започнатите задачи. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания. 

РАК

Запознанствата ви в този ден са свързани с проблеми и разправии на работното място, а също и с бъдещи трудности в личните отношения. Не бива да допускате новите си познати бързо и наивно до себе си. Внимавайте и не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят, а това не е във ваша полза. Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори. 

ЛЪВ

Ще се наложи да се занимавате с лични проблеми, защото ваш близък не е спазил даденото обещание. Плановете ви се променят. С право ще се ядосате на настояванията на близките си днес да приключите с проблема. Запазете спокойствие при деловите разговори, ако сте на работното си място. Не проявявайте нервност. На несемейните Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца денят дава възможност да опитат и да създадат потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти, защото сте решили да изневерите, не са желателни. 

ДЕВА

До обед се пазете от разправии у дома заради предстоящо делово пътуване. Направете отново плановете си. Преценете дали са перспективни или не си струва да рискувате с тяхното осъществяване през този месец. На работното място се справяте добре. Не се опитвайте да прехвърлите лошото настроение и върху колегите си.  Обърнете внимание на психическото си състояние. Не се впускайте в изневяра, само защото сте срещнали обсебващи хора, които са завладели съзнанието ви. Любовната омая е временна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени. 

ВЕЗНИ

Отложете задачите си, ако са свързани с вашия дом, за да не се провалите на работното си място, заради закъснението ни и невъзможност да завършите започнатите задачи. Не разчитайте на късмета си, защото днес може и да ви изневери. Справете се със служебните си задачи. Бъдете отговорни и коректни, за да не се окажете в редиците на безработните. В състояние сте да постигнете всичко в отношенията с любимите си хора, стига да сте тактични и да се съобразявате с техните желания. Вечерта сексът да е придружен с романтична вечеря и бутилка хубаво вино.

СКОРПИОН

Ще блеснете с възможностите си и ще докажете на всички, че трудностите на работното място не ви притесняват. Подгответе се за неочаквани обрати, заради спешни задачи, с които ще натоварят вас. Задълбочете се в задълженията си, за да не разочаровате началниците си, които са ви гласували голямо доверие и са ви поверили нови отговорности. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Заведете любимите си хора в тихо и приятно заведение и се насладете на уединението си. Когато се приберете, внимателно подгответе с много любов романтична обстановка за предстоящите сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта се отдайте на интелектуални занимания. Имате възможност да осъществите делово пътуване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, защото са лесно преодолими. Успехът, който постигате преминавайки през трудности, които не зависят от вас, ще ви се услади многократно. След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачните си половинки или се срещнете с любимите си хора. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като можете да откажете гостуването и да се отдадете на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ 

Победете прекалената си чувствителност и склонността да се засягате, за да избегнете възможните финансови загуби. Очаквайте допълнителна работа, която ще ви донесе добри приходи. Бъдете предпазливи при делови запознанства, особено ако нямате потребност да се обвързвате в нови отношения или в съдружие. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте без настроение, а това оказва влияние върху поведението ви и повлиява впечатлението, което ще оставите у околните. По-добре е то да е добро. Успявате на работното място. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за финансови постъпления, които можете да очаквате в следващите дни. Не допускайте конфликт с брачната половинка да ви съсипе деня и настроението. Не бързайте да мъстите, като изневерите или флиртувате пред очите й. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани и без взаимност. 

РИБИ

Имате нова възможност да подобрите материалното си състояние. Събитие ще преобърне изцяло живота ви в положителна посока. Този факт ще ви зареди с желание за работа. Ако сте уговорили делова среща, опитайте се да я осъществите до обед. Не взимайте спонтанни решения! Не пътувайте! Призракът на ревността е болест, за която няма лечение. Не бързайте да правите изводи и да ревнувате, ако не сте се снабдили с доказателства за изневяра. Въпреки вашата затвореност, сексът ви зарежда със сили. От вас зависи да възстановите хармонията в отношенията с интимната си половинка.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: