Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стъпки за нова Betway регистрация
Автор: Екип Varna24.bg 18:00 / 03.04.2022Коментари (0)947
©
Както вече сме забелязали, един от реномираните брандове в Европа, получи своя лиценз през март тази година и ще има право да се забавлява напълно легално. Преди всичко, ще имаме нужда от нова BETWAY регистрация и след като законът вече е предоставил тази опция, получаваме и възможност за ясни и прозрачни условия, както и използването на всички видове промоции.

Как обаче да направим регистрация и колко сложен е този процес? Оказва се, че това изобщо няма да бъде проблем или затруднение за всеки един човек с познания в онлайн средата. Самите стъпки за регистрация най-често се препокриват с регистрациите в онлайн социалните мрежи. Всичко започва с избора на бутона "Регистрация“. Пред нас се зарежда меню, в което трябва да предоставим лични данни като имена, телефонен номер, да изберем с каква валута да играем и други. Разбира се, трябва да си изберем и потребителско име, както и надеждна парола.

Веднъж след като завършим своята регистрация, платформата официално ни дава всички шансове не само да се възползваме от всички предложения почти веднага, но и да разгледаме платформата и да обърнем внимание на прогресивни джакпоти и други игри. Не се налага да потвърждаваме нашият профил чрез е-мейл, защото брандът има доверие на всеки един клиент, който е преминал през основната регистрация. Това, което ще получим на своята електронна поща е упътване и насоки как да се вземе първият начален бонус. С него можем да тестваме платформата и да проверим какво наистина ни се предлага.

Като по-сериозно допълнение към всичко това не трябва да пропуснем и една последна стъпка за завършването на цялата регистрация. Въпросната е известна още като верификация на профила и се изисква от всеки един лицензиран профил. През последните години именно тази стъпка притеснява много от потребителите, но нека не забравяме, че има една много важна причина за всичко това. Нека започнем с факта, че в онлайн пространството няма как един бранд да знае каква точно е вашата възраст. Всеки може да измисли някакви лични данни, които да преминат основните стъпки на регистрация. Законът в България позволява на гражданите да играят хазартни игри едва при пълнолетие.

Точно по тази причина и последната стъпка е да верифицирате вашия профил, като доставите информация за себе си. Това става с помощта на документ за самоличност. Обърнете внимание, че данните, които посочвате в профила си, трябва да отговарят на данните, които показвате. В противен случай този оператор, а и всеки друг, автоматично ще изтрие профила ви за посочване на невярна информация. Ако не верифицирате своя профил, можете да играете, но няма да можете да изтегляте вашите печалби. Освен това ако дълго време отказвате да завършите своята регистрация, брандът отново може да изтрие профила ви.

Не трябва да се притеснявате за личните данни, защото лицензът много ясно и точно показва, че всеки един потребител е защитен по всички български и европейски закони, включително GDPR. Същите гарантират, че личните му данни няма да се предлагат, продават и предоставят на трети лица. Брандът ги използва единствено и само, за да създава индивидуални промоции и също така да следи кои игри са качествени и кои могат да се обновят. Единствените хора, които могат да изискват лични данни са НАП и ДАНС.

Нека не забравяме, че хазартните игри все пак крият рискове и не могат да ни позволят никакви, абсолютно никакви гаранции за успех. Те са предоставени за забавление и точно по тази причина не трябва да забравяме, че имаме достатъчно добри възможности за игра и забавление, като спазваме всички условия на отговорната игра.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Детски градини и ясли във Варна
Газови доставки
Стрелба от автомобил край Пловдив
49-ото Народно събрание
Санирането на сградите
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: