Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стягайте куфарите, намаленията започват
Автор: Екип Varna24.bg 13:50 / 07.11.2023Коментари (0)648
©
Обичате да пътувате из Европа и искате да пазарувате на най-добрите цени? Намаленията тепърва започват. Тези за Черния петък наближават, а следват дългоочакваните коледни намаления. Кои обаче са най-добрите дестинации за пазаруване в Европа? Ето няколко добри идеи къде може да се насладите на любимите намаления. 

Разгледайте и открийте модните разпродажби в Милано, Лондон, Париж и модерните разпродажби в Амстердам, Берлин и Брюксел. Ако наистина искате най-добрите цени в прекрасни градове, отидете в Лисабон или Истанбул, най-добрите дестинации за евтино и умно пазаруване и резервирайте своя хотел на гарантирано най-добра цена в една от най-добрите дестинации за продажби в Европа.

Лондон е една от най-големите столици на модата в Европа, така че там ще намерите най-големите марки, както и дизайнерски творения. Зимните разпродажби вече започват в деня след Коледа. От 26 декември до средата на януари.

В италианския град Милано и наоколо ще намерите някои страхотни магазини и аутлети. Това ще бъде едно невероятно пазаруване за всеки вкус и портмоне, на място, където дизайнът и модата са у дома си. Зимни разпродажби започват от 7 януари и продължават 30 дни.

В португалската столица Лисабон трябва да напуснете центъра на града и да отидете до истинските магазини, където ходят португалците. Открийте аутлетите около града, за да направите истински изгодни сделки. Дрехите, произведени в Португалия, са много добри и често са много по-евтини. Ще намерите всички основни марки на по-ниски цени. Зимни разпродажби са от 7 януари до 28 февруари

В испанската столица Мадрид пазарувайте със стил в квартал Salesas. 

Тук има много мултибрандови търговци на дребно, както и испански и международни бутици. Зимни разпродажби са от 7 януари до 7 март.

В Париж в Галерии Лафайет и Шанз-Елизе. Символ на френския стил на живот, Galeries Lafayette предлага жива и многообразна мода. Универсалният магазин на Boulevard Haussmann успява да събере най-добрите творения в 70 000 m², разположени в 3 сгради, и предлага уникално пазаруване на своите посетители. Влезте в най-големия универсален магазин в света. Зимни разпродажби са от началото на януари до средата на февруари.

В турския град Истанбул има десетки търговски центрове, а и множество пазари. Тук се намира и оживената търговска улица Istiklal Caddesi. Няма фиксирани дати за продажби в Турция. Зимни разпродажби: декември-януари.

Каталувската столица - Барселона е красива, романтична, модерна и приказна. Това е рай за любителите на шопинга и дори през зимата има слънчеви дни.

Зимните разпродажби са от 7 януари до началото на март.

Фридрихщрасе в Берлин, защото е елегантен и космополитен свят на пазаруване, включващ международна дизайнерска мода, водещи авангардни дизайнери, IT-лейбъли и млада съвременна мода, аксесоари, козметика, бижута, книги, изкуство, цветя и интериорен дизайн. В Германия няма конкретни дати за продажби.

Зимни разпродажби: края на януари.

В белгийската столица Брюксел пазаруването е свързано изцяло с мода и дизайн. От долната част на града (резерват на ексклузивни дизайнери и бутици), чак до височините на столицата, където акцентът е поставен върху лукса от близо и далеч, без да забравяме кварталите, които са дом на големите вериги, има нещо за всеки вкус и портмоне. Зимни разпродажби: от 2 януари до 31 януари.

В Амстердам Търговски център Bijenkorf и около язовира (центъра на града). 

Компактният размер на историческия център на Амстердам е само една от многото причини, поради които той е идеална дестинация за пазаруване, пише bTV.

Няма конкретни дати за продажби в Холандия.

Зимни разпродажби: през януари.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Матури 2024 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: