Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съдбата закриля една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:48 / 26.11.2021Коментари (0)752
©
Дневен хороскоп за 26.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Внимавайте настроението ви да не се превърне в причина за финансови загуби. Ако не ги избегнете се сърдете на себе си за загубата на доверие във вашите делови партньори. Напрегнати, агресивни, емоционални и раздразнителни сте въпреки че сте доволни от постигнатото през изминалите дни. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, въпреки че сте жени и трябва да се грижите и за семейството. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимия. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Помислете дали да се натоварите с непосилни задачи, които може да блокират възможността ви за професионални успехи в почивния ден. Обсебени сте от желание да блеснете и да впечатлите колегите, но днес е деня.  Започнете веднага, без бавене, изпълнението на преките си служебни задачи. В личният живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си. 

БЛИЗНАЦИ

Заредете се с нови сили и разширете познанията си. Не си позволявайте прибързаност, ако искате да завършите започнатите служебни задачи. Спестете си критиката към старите си колеги, с която сте се подготвили да впечатлите новопостъпилите  за обучение при срещата ви днес. Няма да спечелите тяхното уважение. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

РАК

В този ден успехът е с вас и в начинанията, които сте планирали. Възползвайте се без колебание от възможността да спечелите пари. Денят е неблагоприятен за командировки. По-добре е да не пътувате. Информация, която ще получите ще ви принуди да преосмислите действията си и да промените начинът си на работа. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома, въпреки че знаят каква е причината - отишли сте да пазарувате. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове. 

ЛЪВ

Очаквайте приходи, които идват навреме преди края на месеца. Ще блестите ярко в светлината на поредните си успехи. Защитете без колебание интересите си, но не забравяйте, че сте все още не  сте поднесли извинение за вашето непростимо поведение, с което сте ги обидили и част от тях отказват да разговарят с вас. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради ваша страна любовна авантюри, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. Разправиите с брачния или интимен партньор ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение. 

ДЕВА

Бъдете уверени във възможностите си и в професионалните си качества. Ще се справите даже и с неприятните задачи, които неочаквано се налага да приемете. Справяте се отлично със служебните си задължения. Деловите разговори са успешни, въпреки притеснението, което ви е обзело от сутринта. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на партньора си и от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

ВЕЗНИ

Не е изключено в живота ви да се появят влиятелни хора, които ще ви предложат подкрепата си, а вие преценете дали ще я приемете. Установяването на нови делови познанства, сред които и хора, готови да ви помогнат,  ви отваря пътя за обмисляните начинания. Осъществете плановете си за деня и проведете срещите си. Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени с партньора си. 

СКОРПИОН

Бизнесмените да се откажат от увещанията за съдружие, което ще им наруши финансовата стабилност. Съдбата ви закриля, но не ви предпазва от необмислени постъпки. Постарайте се да мислите и да действате с разума си. Блокирайте авантюристичната си нагласа, за да не се провалите. Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото яда му може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици, ако някой ви е гледал влюбено в ресторанта. 

СТРЕЛЕЦ 

Стабилизирайте деловите си отношения. Проведете неотложните служебни разговори и срещи. Постигнете поредната финансова стабилност чрез активна работа. Чрез тях имате възможност да подготвите договори с банковите институции, ако се налага да финансирате нови проекти. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред опасността партньора ви да седне на чашка с колеги или приятели. 

КОЗИРОГ

Неочаквана разправия на работното място ще отнеме част от времето ви сутринта. Вместо да работите, ще изяснявате причината, която за пореден път е прозаична и именно поради това трудна за разкриване. Финансови постъпления са породили завист в колегите ви. Не давайте заеми, само защото се надявате да намалите напрежението. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, ако сте се изпокарали заради ваш женски каприз. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени. 

ВОДОЛЕЙ

Срещате трудности при договаряне за предстоящо подписване на сделка, но причината не е само във вас, а в хората, с които водите разговорите и които са неуверени. Странични занимания, породени от искания на ваши колеги, блокират възможността ви да приключите със задачите си в рамките на работния ден. Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително. За пореден път изпадате в противоречие с мнението на близките си. Вечерта докажете, че сте готови на примирие и чувствата към брачния партньор не са се променили. 

РИБИ

Съдбата ви закриля, но не ви позволява да сте прибързани и устремени към необмислени начинания, дори и ако са доходни. Чувствате се бодри и изпълнени с желание за активна работа. Успехът може да се отклони от пътя ви, ако прекалите със самоувереността си. Бъдете внимателни и задълбочени в служебните си задължения. За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие, скъпи дами. Вечерта продължете разговорите у дома. Сексът изобщо не е приоритет на интимния ви партньор и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: