Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Супер завишени коефициенти ще откриете за топ първенствата на winbet.bg
Автор: Екип Varna24.bg 09:35 / 28.03.2024Коментари (0)1150
©
Международната пауза на националните отбори приключи, което означава само едно - футболните фенове отново приковават поглед към големите европейски първенства, където развръзката тепърва предстои.

И ако в държави като Италия, Испания, Франция и Германия вече има изявени фаворити за златните медали, то в английската Висша лига битката за титлата изглежда ожесточена. Феновете на красивата игра могат във всеки един момент да изпробват уменията си в спортната секция на winbet.bg, където ги очакват не само множество интересни пазари, но и обичайните супер завишени коефициенти.

Супер завишени коефициенти за най-големите първенства в платформата на WINBET

Спортните фенове отлично знаят, че колкото по-висок е коефициентът на даден пазар, толкова по-добре. Казано по друг начин, всеки играч търси високите ставки, които от своя страна могат да изведат даден оператор едни гърди пред конкуренцията.

Тук WINBET определено оправдава очакванията на своите клиенти, защото този игрален сайт предлага дори супер завишени коефициенти на спортните фенове. И сега, когато фокусът във футбола отново се измества към клубните надпревари, потенциалът за успешна игра със сигурност е налице.

Всичко това важи не само за топ първенства като Висша лига, Ла Лига, Серия А и Бундеслига, но и за генериращи солиден интерес турнири от калибъра на Шампионска лига, Лига Европа, Лига на Конференциите и т.н. 

Виждайки супер завишени коефициенти в спортната секция на winbet.bg, клиентите на оператора могат светкавично да се възползват от това предимство, което им е дадено.

Какво очаква феновете този уикенд в топ първенствата?

И през този уикенд футболните фенове ще могат да се насладят на някои страхотни срещи от европейските топ първенства.

В английската Висша лига Манчестър Сити ще приеме Арсенал в брилянтно дерби на “Етихад", докато в Ла Лига Реал Мадрид ще има труден тест срещу коравия Атлетик Билбао на “Бернабеу". В италианската Серия А има страхотни срещи като Лацио - Ювентус и Фиорентина - Милан, а в Бундеслигата интерес генерира класиката между Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд на “Алианц Арена".

Ранно изплащане за брой голове - за почитателите на пазар “над 2.5 гола"

WINBET е игралният сайт, който въведе за първи път у нас промоцията “Ранно изплащане за брой голове". Тя е насочена към почитателите на залозите тип “над 2.5 гола", давайки страхотно предимство за избрани първенства и турнири.

Тук, ако потребителят е направил залог за над 2.5 гола за дадена среща, а до 33-ата минута на двубоя са отбелязани две попадения, то няма нужда от трети гол - залогът автоматично се затваря и съответно се маркира като печеливш.

По-високи коефициенти с Персонален Power Boost на WINBET

Вече стана дума, че спортните фенове винаги търсят по-високите коефициенти, когато това е възможно. Е, това определено е възможно и с Персонален Power Boost - една от промоциите на WINBET, гарантираща по-високи коефициенти за избрани събития. В зависимост от ставката на избрания от потребителя пазар, увеличението на коефициента би могло да бъде между 5 и 10 процента.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: