Супергрупата "Фондацията" ще зарадва варненци с грандиозен концерт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:29 / 04.04.2014
1014
По идея на Дони, петима от най-добрите ни рок музиканти създадоха супергрупата - "Фондацията" и развълнуваха цяла мислеща България. "Фондацията" е в следния състав: Кирил Маричков - вокал, бас китара, китара, пиано ("Щурците"), Иван Лечев - вокал, китара, цигулка, пиано (ФСБ), Добрин Векилов-Дони - вокал, бас китара, пиано, китара ("Медикус", "Дони и Момчил"), Славчо Николов - вокал, китара (Б.Т.Р.), Венко Поромански - ударни (преди в "Те"). Нито един от тях не се възприема като част от "супергрупа", но публиката вече ги обяви за такива.

"Фондацията" свирят хитове на "Щурците", ФСБ, Б.Т.Р., "Дони и Момчил", като правят песните по начин, по който веднага разбираш колко велика е българската музика. Изпълненията са в акустичен вариант, за да може те да станат още по-близки и по-запомнящи се.

"Фондацията" има за цел да запази за поколенията най-добрите и най-красиви български песни. И в този смисъл - да, те са "Фондация" за хубава и качествена музика, а фондът на тази група са песните.

След изключително успешния си концерт в зала 1 на НДК, супергрупата "Фондацията" ще гостува и на сцената на Гранд Хотел Варна на 26.04.2014 г. за един ГРАНДиозен концерт.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Този участник от "Игри на волята" е безпогрешен романтик 
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Малко известни факти за слънчевия вятър, магнитните бури и полярн...
Оправя ли се принцеса Кейт Мидълтън?
В българското неделно училище във Виена разказаха историята на св...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).